A magyar miniszterelnök évek óta mondja, hogy európai haderő kell

2022. február 27. 21:25

Leszarták, mert fontosabb, hogy Magyarország nem szeretne illegális bevándorlókat, meg szafaládés néniket az ovikba.

2022. február 27. 21:25
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor

„A magyar miniszterelnök évek óta mondja ezeknek a tojásfejű barmoknak Brüsszelben, hogy európai haderő kell, és hogy meg kell kezdeni Szerbia integrációs folyamatát.

Leszarták, mert fontosabb, hogy Magyarország nem szeretne illegális bevándorlókat, meg szafaládés néniket az ovikba.

Most lehetne a színe elé járulni bocsánatot kérni. Megint nem fog megtörténni.

A belátás képessége sincs meg bennük, és már ahhoz is késő.”

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SpeleoZoli
2022. február 28. 17:54
Nem hallott még a NATO nevű gittegyletrol? Minek külön európai hadsereg??????? Ja azért, hogy Dr. O. V. Mihálynak legyen igaza? Szánalmasan röhejesek a fanatikusok. :)
tevevanegypupu
2022. február 28. 07:14
Kellett volna persze..de miféle hadsereget állitottak volna össze..és főleg egy EP kompatibilis hadvezér lehet, hogy már lerohant volna minket mint engedetlen országot, és képletesen..de lehet valóságosan is..tizedelné a magyar lakosságot. Az Összefogás mutatná, kiket kell eltenni láb alól, nagyon nagy igényük van rá..nem is titkolják..az az Unio ami most van szinte teljesen alkalmatlan a komoly helyzetekben bármit is jól cselekedni..Fegyvereket küldenek Ukrajnának, szeparálni, szankcionálni akarják Oroszországot..miért is gondolják, hogy ez a megoldás a legjobb..azt talán Joe Biden és Soros György tudhatják..a bevaditott, hülye európaiak pedig hisznek egy ócska szinésznek..aki Ukrajnát amerikai tanácsadóknak átengedve tette tönkre..Orbán mindig előre látta, mit kellene tenni..soha nem hallgattak rá..soha nem kértek bocsánatot tőle..és tőlünk magyaroktól sem, akik mellette állnak..Igaza van Megadjának..az EU-nak egy megoldása volt és van..szarnak mindenre..
garabonciás
2022. február 28. 06:46
Egyáltalán az amerikai érdek képviseletét is be lehetne végre fejezni Európában. Ez a háború sem történt volna meg, ha Európa önálló politikát merne folytatni, hadsereggel, saját elképzelésekkel. Tartok tőle, hiú ábránd az egész, elnézve ezt a kompromisszumos tehetetlenséget, ami eddig itt zajlott.
Pelso j.
2022. február 28. 05:37
Te nyomi, aztán mit csinálna most az európai haderő, nekimenne ruszkinak?? A ruszkibarát szerbek integrációja meg csak bomlasztásra lenne jó, de szerencsére nem a tifélék döntik el. Annyira kilóg a lóláb, egyre nagyobb marhaságokat hablatyoltok kínotokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!