Levelet kapott a román nyugdíjas tanárnő a vízszolgáltatótól, miszerint ő meghalt

2022. január 14. 09:28

Ugyanebben a levélben illedelmesen megkérték arra, hogy fáradjon be az ügyfélszolgálatra.

2022. január 14. 09:28
null

Olyan levelet kapott egy romániai nyugdíjas tanárnő, amilyet ritkán kap az ember. A galaci vízszolgáltató levélben közölte vele, hogy felbontják a nevére kötött szerződést, mert elhalálozott. Az említett levélben emellett megkérték a tisztelt címzettet, hogy

öt napon belül jelenjen meg a szolgáltató székhelyén, és tisztázza a helyzetet.

A volt tanárnő így is tett. Besétált az ügyfélszolgálatra, s közölte, hogy ő még él, és a jövőben is igénybe szeretné venni a közmű szolgáltatásait. Kiderült, hogy egy hivatalnok tévedésből az édesanyja adataival dolgozott, aki valóban elhunyt, még 2013-ban.

Hosszú életért imádkozott, majd megkapta a levelet, hogy elhunyt

Az abszurd történetről hírt adó Viata Liberta szerint az idős tanárnő vízkereszt napján elment a templomba, ahol egészségért, valamint hosszú életért imádkozott. Ezután ért haza, és találta meg a postaládájában a levelet, amelyben fekete-fehéren leírták, hogy meghalt.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Járványfigyelő
2022. január 15. 08:00
Az jó, nem kell fizetnie. Az a gáz, ha a nyugdíjfolyósító küld ilyen tartalmú levelet..
Szittya66
2022. január 14. 17:13
Na és ha meghalt, attól Amerikában még simán szavazhat!
egynick
2022. január 14. 13:32
Ez miért hír nálunk?
Reszelő Aladár
2022. január 14. 11:55
Még szerencse, hogy a vízművektől és nem a választási irodától keresték. Amúgy rég tudjuk, hogy románnak lenni foglalkozás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!