Putyin jégre vitte Lukasenkát

2021. december 31. 09:35

A két ország vezetője a közös hadgyakorlatról szóló tárgyalást követően a jégen lazított.

2021. december 31. 09:35
null

Közös hadgyakorlatot tart jövő év elején Oroszország és Belarusz ez utóbbi ország területén – ezt azután hozta nyilvánosságra a két ország vezetője, hogy együtt jégkorongoztak, majd megbeszéléseket folytattak, számol be az Euronews. Miközben Kijev egy esetleg orosz invázóról beszél, addig Moszkva azt követeli, hogy a NATO tegyen igéretet arra, hogy nem veszi fel Ukrajnát a tagjai közé.

Az orosz-belarusz hadgyakorlatot egy nappal azután jelentették be, hogy az Egyesült Államok majdnem 25 millió dollárral segítette az ukrán határ megerősítését.

Csaknem két éve már megküzdöttek egymással a jéghokipályán.

(Fotó: YouTube)

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2022. január 01. 13:35
Az a baj, hogy Ukrajna bosszú- és nem reálpolitikát folytat. Elfelejti, hogy ő nem az USA és az EU közvetlen szomszédja, hanem egy másik nagyhatalomé, a medvéé. Zelenszkijt meg nagyon összehozta a közös származás Sorossal, aki Biden fiának előkészítette az olajüzletét. Timosenko, meg a többi oligarchájuk sem volt különb.
Gyzoltan
2022. január 01. 08:38
A világpolitika nem az érzelmekről, az érdekekről szól! Moszkva nemhogy Belorusszia esetében nem hátrálhat, hanem Ukrajna kérdésében sem engedhet... Mindenképpen és mindenáron érvényesíteni fogja akaratát... Ezt így borítékolom... Függetlenül attól, hogy ez jó-e nekünk, vagy rossz...
neociprióta
2022. január 01. 07:17
Lukasenko, ha nem vigyáznak rá, jégre viszi Oroszországot....is....hmm...
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. december 31. 11:07
Milyen jó, a mandi nyugger csürhéje most mindkét kedvenc komcsi diktátorának tapsikolhat. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!