Elon Musk: A woke ideológia megosztó, kirekesztő és gyűlölködő

2021. december 27. 21:41

A techmilliárdos egy interjúban fejtette ki, hogy „a woke-ság vitathatatlanul az egyik legnagyobb fenyegetés a modern civilizációra nézve”.

2021. december 27. 21:41
null

Elon Must interjút adott a Babylon Bee nevű viccoldalnak. Ám, a viccoldal jelezte, hogy ezen videóinterjú esetében, szó sincsen viccről. A beszélgetés során kitért a techmilliárdos arra, hogy a woke-ság mennyire veszélyes. Elmondta, hogy szerinte ez az ideológia sorozatosan tette tönkre a vígjátékokat. 

Elkapták a woke vírust, és eljutottak arra a pontra, amikor az egész nagyon vicces volt, aztán nem lett annyira vicces.”

Kijelentette, hogy „a woke-ság egy elterjedt agyi vírus, és vitathatatlanul az egyik legnagyobb fenyegetés a modern civilizációra nézve”. Néhány perccel később Muskot megkérdezték, hogy miért olyan romboló szerinte a woke-ság, amire azt válaszolta: „szerintem egy pozitív társadalomra kellene törekednünk, és nem lenne baj, ha humorosak lennénk”.

Majd hozzátette, „a woke-ság megosztó, kirekesztő és gyűlölködő. Okot ad a gonosz embereknek, pajzsot ad nekik, hogy gonoszak és kegyetlenek legyenek, hamis erénybe burkolózva.”

A teljes interjú alább nézhető meg:

Nyitókép: YouTube

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. január 17. 14:33
"„a woke-ság megosztó, kirekesztő és gyűlölködő. Okot ad a gonosz embereknek, pajzsot ad nekik, hogy gonoszak és kegyetlenek legyenek, hamis erénybe burkolózva.” Ahogy mondja. Bizonyos tekintetben a woke-ság jellemezte, a rendszerváltas előtti "haladó cucuista" rendszert is, közismert eredménnyel.
bpe
2021. december 28. 14:23
nofene, még a végén veszek egy teslát!! :D
Laudaricus
2021. december 28. 10:39
Nem lehetne magyarul is írni? A "woke" szó nekem és feltételezem, még egy csomó embernek sem jelent semmit.
..--..
2021. december 28. 10:16
-zsoltkom- "Elon Musk: A woke ideológia megosztó, kirekesztő és gyűlölködő" Az ideológiák megosztóak, azért találták ki. A vallási ideológiák mentén is ugyanaz állapítható meg. A Katolikus Egyház is sok részre szakadt megosztó ténykedése miatt. A muszlimnak is több változata van. A keresztények és a muszlimok is megosztják a világot. Mi a különös az ideológiák megosztó szerepében és az abból születő gyűlölködésben? Világ megosztói és gyűlölködői egyesüljetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!