Rejtélyes holttestet találtak az Etna egyik barlangjában

2021. november 10. 19:04

Az évtizedek óta halott, rendellenességekkel született férfinél egy Omega karóra, egy fésű és pénz volt.

2021. november 10. 19:04
null

Évtizedek óta halott férfit találtak gyakorlatozó olasz pénzügyőrök egy kis barlangban az Etnán, Európa legmagasabb működő vulkánján. Az 50 év körüli férfi maradványait a pénzügyőrök alpesi kereső- és mentőkutyája, egy Halma nevű németjuhász szimatolta ki kedden Zafferana Etnea település közelében, a szicíliai tűzhányó délkeleti részén.

A kutya lecövekelt a barlang bejáratánál, amivel azt jelezte, hogy holttestet talált.

A férfi valamikor az 1970-es évek vége és az 1990-es évek eleje között halhatott meg – közölték. A férfinál egyebek közt lírát, az euró bevezetése előtti olasz pénzt találtak, továbbá egy Omega karórát és egy fésűt tokkal. 

Az orrán és a száján veleszületett rendellenesség nyomait viselő férfi halálának okát egyelőre nem tudják, de nincs arra utaló jel, hogy bűncselekmény áldozata lett volna. A rendőrség szerint nem találhatta meg a kiutat a nehezen megközelíthető, szűk barlangból. Az olasz hatóságok részletes leírást tettek közzé a halottról annak reményében, hogy a lakosság segítségével azonosítani tudják.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. november 11. 05:22
A kutya lecövekelt Nagy valószínűséggel a DK-s Gréczy Zsolt volt a kutya kiképzője.
Krupp Skya
2021. november 11. 05:17
Vágó Pista bácsihoz forduljanak az mindenhez is ért.
Akitlosz
2021. november 10. 19:54
"A rendőrség szerint nem találhatta meg a kiutat a nehezen megközelíthető, szűk barlangból. Az olasz hatóságok részletes leírást tettek közzé a halottról annak reményében, hogy a lakosság segítségével azonosítani tudják." Az 1970-es, 1980-as években még nem volt nyilvántartás Olaszországban az eltűnt személyekről?
annamanna
2021. november 10. 19:33
"Az orrán és a száján veleszületett rendellenesség nyomait viselő férfi" Tehát mumifikálódott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!