Az angolok Varsóban is térdeltek, ezt kapták a lengyel szurkolóktól

2021. szeptember 09. 13:28

A varsói drukkerek az angol himnuszt is füttyel fogadták.

2021. szeptember 09. 13:28
null

Szerda este 1-1-es döntetlent játszott egymással a friss Eb-ezüstérmes Anglia és a lengyel csapat Varsóban. Miután a múlt héten az angolok Budapesten is letérdeltek a meccs előtt, – a szurkolók füttykoncertje mellett – hasonlóan cselekedtek a lengyel fővárosban is.

Íme, a lengyel szurkolók reakciója:

Egy másik felvétel tanúsága szerint a lengyel drukkerek az angol himnuszt is kifütyülték – ellentétben a magyar szurkolókkal, akik csendben hallgatták végig a „God save the Queent”.

 

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. szeptember 10. 00:03
Mi történik? A szurkolók az egész térgyeplős műmájer szarságot fütyülik ki, a politika meg az ideológia nem való a focipályára, sőt az egész jóemberkedő csapatot elküldik a geci picsába a farizeus előadásukkal. Az angolok végigrabolták és öldökölték a világot, rabszolgákat tartottak, a vérük és verejtékükön lettek gazdagok és hatalmasok, világbirodalom, persze úgy, hogy kirabolták a spanyolokat, portugálokat, hollandokat, akik előttük ugyanezt tették. Idejönnek térdepelgetni nekünk, közép-Európába és amikor a hamis előadásukra megkapják a méltó reakciót, még azt sikerül kihozniuk, hogy mi vagyunk a rasszisták? És ilyen faszarcú nyökögékek a csattban még a rasszizmus minden formájának üldözéséről púposkodnak? Szánalmasak ezek a tartás nélküli amóca felszopó senkik.
Pitypangocska
2021. szeptember 09. 21:13
Szeretlek Titeket lengyelek!
Gregorius
2021. szeptember 09. 20:34
Ott is nagyobb botrány lett volna, de a lengyel kapus évekig az Arsenalban védett és Ő csillapította le a szurkolókat meg az angolokkal is szót értett.
forsteandretredjemann
2021. szeptember 09. 16:02
A Monty Python találta fel a neoliberalizmust, ez már biztos. A neolib vallás nevében letérdeltetnek drága pénzen adott-vett négereket többségében fehér lelátók előtt. A fehérek ezt taps helyett kifütyölik. A neolibek a négerek sport célú adásvételét szó nélkül hagyják, a térdelést kifütyölő fehéreket nácizzák. Flying Circus ez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!