Hidvéghi: Vannak, akik Brüsszelben is rendszeresen kiállnak Magyarország mellett

2021. szeptember 28. 09:36

A Fidesz EP-képviselője elmondta, a gyermekvédelemért büntetés jár Brüsszelben.

2021. szeptember 28. 09:36
null

Hidvéghi Balázs Facebook-bejegyzésében idézte Nicolas Bay francia EP-képviselőt, aki a szerdán érkező brüsszeli vizsgálóbizottsággal kapcsolatban, Magyarországra utalva úgy fogalmazott: 

Néhány, a valóságtól eltávolodott bürokrata fenyegetése kevés lesz egy ezeréves, az identitására büszke nemzettel szemben.”

Hidvéghi szerint Nicolas Bay azok közé tartozik, akik Brüsszelben is rendszeresen kiállnak Magyarország mellett.

„Most is kendőzetlen őszinteséggel mondta el, mit gondol a holnap érkező brüsszeli vizsgálóbizottságról: szerinte a balos képviselők egyszerűen meg akarják büntetni Magyarországot, amiért kiálltunk a hagyományos családmodell mellett és nem fogadunk be migránsokat” – fogalmazott a bejegyzésében.

A nyitóképen Nicolas Bay (Facebook)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. szeptember 29. 09:10
Ha nagyon jók lennénk mi is agymosásban, ezek normális emberként mennének haza, ha jól csináljuk. De erre nem számíthatunk. Kizáró ok van. Nincs mit mosni.
formaegy
2021. szeptember 28. 18:18
Ez a nyugati ballibes gyilkos banda érkezése még erősebbé kovácsol bennünket! Verhetik azt a rühes gyereknyomorító pedofilbuzi seggüket a földhüz, mi erősebbek, és többen leszünk, mint valaha!!!!!!!!!!!! A gyerekeinkhez akarnak nyúlni ezek a pedofil kutyák, MI NEM HAGYJUK!!!!!!!!!!!!!! Végigjárják a ballibes gyereknyomorító politikai kurvákat, majd az LMBTQ gyereknyomorító pedofilbuzikat, és Brüsszelben habzó pofával fogják köpködni a nyálukat a jogállamiság hiánya miatt! Viszont az, hogy egy velejéig romlott büdös komcsi van köztük, aki feles törvénnyel akar megsemmisíteni 2/3-os törvényeket stb.stb. az rendben van! Elmennek a büdös francba a magyar ballibes hazaáruló kutyájukkal, meg a gyereknyomorító pedofilbuzi LMBTQ férgeikkel együtt!!!!!!!!!!!!!!
Zaajan
2021. szeptember 28. 14:28
Fekete pákót kellett volna küldeni fogadóbizottságnak, utána meg győzikével kellett volna tárgyalniuk. Leesett volna a tantusz.
olajfa1
2021. szeptember 28. 13:05
Nagyon kifordult önmagából és a demokráciából az EU!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!