Felvonulást tartottak a tálibok az új, amerikai fegyvereikkel

2021. szeptember 02. 09:14

A tálibok elsősorban páncélosokkal vonultak fel az utcákon, de megröptettek egy Black Hawk katonai helikoptert is.

2021. szeptember 02. 09:14
null

Az internetre felkerült videók alapján az iszlamisták elsősorban amerikai Humveekkel és MaxxPro 4x4-es MRAP-páncélosokkal vonultak fel az utcákon, nem éppen rendezett formációban. Közben hangszórókon nasídot bömböltettek – írta meg a Portfólió.

A Kandahárból származó felvételek alapján megröptették az egyik amerikai UH-60 Black Hawk közepes helikoptert is a felvonuló szárazföldi eszközök felett.

Nyitókép: Youtube

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tbetlee
2021. szeptember 02. 20:22
Igen a fene nagy jogállamiság - azt csak a magyarok ellen lehet folyton elővenni
balbako_
2021. szeptember 02. 20:20
Amerikában egy hülye elnök által okozott 86 milliárd dolláros kárért nem felel senki? (Ilyenkor hol a fszban vannak fékek és ellensúlyok, amikről annyit ugatnak?)
Daily
2021. szeptember 02. 11:56
Gyorsan le fogják amortizálni a számukra otthagyott felszerelést. Oszt alkatrész utánpótlást meg lőszert, karbantartást honnan szereznek a járművekhez, helikopterekhez meg fegyverekhez? Csak nem Amerika fog szállítani alkatrészt nekik?
elfújta az ellenszél
2021. szeptember 02. 11:25
Az USA a legújabb jelölt a terrorizmust támogató államok listájára. Jut majd azokból a fegyverekből mindenkinek, nem csak a táliboknak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!