Előbb a templomot, aztán a papot

2021. augusztus 12. 16:54

Mit ír a hazai haladó sajtó a nantesi katedrális tragédiájáról?

2021. augusztus 12. 16:54
Rőfös Géza

„Felröppent a politikai pletyka, hogy a 2022-es választások – és úgy általában a poszt-COVID politika – slágertémája már nem a migráció lesz, hanem az LMBTQ közösség jogegyenlőségének kérdése.

Bár a gyermekvédelmi törvény és az annak kapcsán Brüsszelből indított támadások valóban sok csócsálni való gumicsontot adnak a közvélemény számára, a valódi veszélyt még mindig a szabályozatlan, újult erővel meginduló népvándorlás jelenti.

Annak ellenére, hogy Magyarország 2015 óta kategorikusan és következetesen visszautasítja a kötelező betelepítési kvótát, talán nem túlzás azt állítani, hogy korai még hazánk szempontjából megoldottnak tekinteni a bevándorlás fenyegetését. Az Európai Unió »közösségi szolidaritás és arányosság« elve alapján kitalált migránskvótája ugyanis új értelmet nyerhet az amerikai csapatok és szövetségeseik Afganisztánból történő kivonulásával. A demokráciaexport »kedves« tengerentúli népszokásának egyik legdrágább és legnagyobb kudarccal járó projektjét a Biden-adminisztráció zárta le, rászabadítva az iszlám szélsőséges, gyakorlatilag legyőzhetetlennek tekinthető tálibokat a félig-meddig nyugati kultúrának kapituláló lakosokra.”

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. augusztus 14. 10:58
Ha egy ilyen eseménysorozat a zsinagógákban történt volna?...AKKOR MIKET ÍRT VOLNA A HAZAI ELLENZÉKI SAJTÓ?...
Akitlosz
2021. augusztus 13. 13:14
"Felröppent a politikai pletyka, hogy a 2022-es választások – és úgy általában a poszt-COVID politika – slágertémája már nem a migráció lesz, hanem az LMBTQ közösség jogegyenlőségének kérdése." Hát tutira nem az ország felvirágoztatásának a programja! Azzal valahogyan egyik politikai erő sem volt képes előállni 1990. óta. (Amúgy meg nem jogegyenlőséget akarnak, az eddig is megvolt, hanem a társadalom, a nyelv szétcseszését, elbuzeránsosítását.)
night watch
2021. augusztus 12. 23:52
Nálunk a Márai által leírt szörnyű, vérszomjas csőcselék viselkedett ruandai módon: a kenguru népbírósági ítélet után Bárdossy kivégzésén azt rikácsolta: "A papot is! A papot is!" Értve ezalatt az utolsó kenetet feladó lelkészt.
Nehidd El
2021. augusztus 12. 20:38
"Mi azért törekedni fogunk a jövőben is beszámolni róla – na nem vélemény nélkül – ha egy migráns gyűlölet-bűncselekményt követ el. És hozzá fogjuk tenni, hogy Magyarországon eddig a bevándorlók által meggyilkolt papok és általuk felgyújtott templomok száma nulla. És úgy szeretnénk jövő tavasszal szavazni, hogy ez a szám ne is változzon." Úgy legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!