Orbán: Brüsszel azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba

2021. július 08. 10:41

„Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója” – jelentette ki a miniszterelnök.

2021. július 08. 10:41
null

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba – mondta a magyar miniszterelnök csütörtökön Belgrádban, újságíróknak nyilatkozva.

Orbán Viktor úgy értékelt: hasznos vita volt, az álláspontok teljesen letisztultak. Minden világos és érthető: az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat és szervezeteket beengedjük az iskolákba és az óvodákba – mondta.    

Magyarország ezt nem akarja – szögezte le. A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket. Az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.   

„Itt a brüsszeli bürokratáknak nincs semmi keresnivalója” – jelentette ki a miniszterelnök, hozzátéve: „akármit is csinálnak, nem fogjuk beengedni az LMBTQ-aktivistákat a gyerekeink közé az óvodákba és az iskolákba”.

(MTI)

Kép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aaa1
2021. július 09. 00:16
Szegény Viktor nem tud megállni a lejtőn, egyre jobban kénytelen belecsúszni a hazugságspirálba. Teljesen begőzölt, már csak a hatalom megtartása számít bármilyen eszközzel, ha Magyarország beledöglik akkor is.
Csányi Gyuri
2021. július 08. 22:06
A szex lényege a reprodukció. Reprodukció nélkül nincs élet. Nem lesz étel sem. Megpróbálta már valaki elképzelni, hogy milyen lenne az állattartás csak meleg állatokkal? Ha nincs borjú, akkor bécsi szelet sem lesz. Ja, hogy valaki vegetáriánus? És akkor mi van, ha a méhkirálynő egy drag queen?
bagira
2021. július 08. 20:09
Nemzeti hatás körbe tartozik.
Selamat
2021. július 08. 20:07
"Orbán: Brüsszel azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba" Érkezésük után majd egymás seggébe dugjuk őket, aztán lánccal összekötni az egész bandát, oszt lehet is postázni az ejunak. Egész úton tömegben élvezhetik egymás melegét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!