Botrányos videó került elő a francia válogatott játékosairól

2021. július 02. 17:55

Nekik segíteni akaró japán szakembereket alázott meg Griezmann és Dembele.

2021. július 02. 17:55
null

Nem csitulnak a botrányok a Svájc ellen tizenegyesekkel búcsúzó francia válogatott háza táján:  először jöttek a kiesésre adott kifogások, majd a játékosok hozzátartozóinak nézőtéri konfliktusa, végül a budapesti Marriott szidalmazása. Ne feledkezzünk el a szurkolóikról sem, akik a magyarok elleni 1-1-s döntetlent viselték olyan nehezen, hogy palackokat dobáltak a pályára.

A legújabb botrány azonban már nem a 2021-es Európa-bajnoksághoz kapcsolódik. Ennek tárgya egy feltehetőleg két éve készült videó, amelyen az FC Barcelona két támadója, Antoine Griezmann és Ousmane Dembele látható, akik minősíthetelen hangnemben beszéltek a katalán csapat japán túráján az ázsiai szakemberekről, akik csak segíteni jöttek a szobájukba.

Ugyanis a két szobatárs minden bizonnyal PES-ezni szeretett volna, de valamilyen technikai hiba miatt nem tudott. Megérkeztek a szakemberek, akiken jóízűen elszórakozott a két sztárjátékos, akik közül Dembelé mond durvábbakat:

  • Ez a sok ronda arc csak azért van itt, hogy mi PES-ezhessünk. Nem szégyellik magukat?”
  • „Basszus, ez a nyelv...”
  • „Ebben az országban értetek a technikához, ugye?”

Ilyen kijelentések hagyták el a francia játékos száját. „Ezek után talán érdemes újra elgondolkozni azon, mi történhetett a Marriottban” – teszi fel a kérdést a hírről beszámoló Index.

Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2021. július 04. 15:29
Ez óriási! A francia kérdezi a japánoktól, hogy értenek-e a technikához! A leesett Concorde , a szar Citroen, Peugeot és a Renault után. A nagyképűségnek nincs határa ezeknél a csigazabáló, parfümmel mosakodó öntelt szaroknál.
dick52
2021. július 04. 12:31
Karlsruheben dolgoztam franciákkal, egyszer. Soha többé máskor!!!
nempolitizálok
2021. július 03. 20:35
Ez a bajnokság arra megint jó volt, hogy "fejlett" nemzetek mégjobban megutáltassák magukat. A japánokat, kínaiakat, koreaikat tartom valójában fejlett nemzetnek, ezért is az idézőjel. Mentálisan és gazdaságilag is. Azok a valóban értékes emberek.
olajfa1
2021. július 03. 19:39
A FRANCIA JÁTÉKOSOKNAK NAGYOBB AZ ARCUK, MEG A FIZETÉSÜK MINT A TUDÁSUK... Attól hogy fekete a bőrszínük.. és a világ babusgatja őket... attól a pofátlanságuk és a nagyképüségük sokkal előzi a fizetésüket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!