Trump: Hogy a fenébe győzhet le engem egy hígagyú?!

2021. június 08. 22:20

Könyv készül a tavalyi amerikai elnökválasztási kampányról, a mű néhány részlete már most napvilágot látott.

2021. június 08. 22:20

 Könyvet írt Donald Trumpról és a tavalyi választási kampányról Michael Bender, a Wall Street Journal riportere amely ugyan csak augusztusban jelenik meg, de a Vanity Fair oldalán már néhány részletet közzétettek belőle.

A hírt szemléző Index cikke szerint Bender a könyvében azt írja, hogy Trump nagyon mérges lett, amikor az előző évben a közvélemény-kutatások rendre azt az eredményt hozták ki, hogy demokrata riválisa népszerűbb nála. 

Bender a könyvében arra is kitér, hogy Trump a kampány első részében nem vette komolyan Bident és nem akarta „az összes lőszerét” ellőni rá, mivel arra számított, hogy a demokraták lecserélik őt egy másik jelöltre – például Michelle Obamára vagy Hillary Clintonra. Ezt egyébként az elnök Dick Morris politológus tanácsai alapján gondolta így, aki arról is biztosította őt, hogy Biden „túl öreg és túl sokat hibázik” ahhoz, hogy legyőzhesse őt, ezért kénytelenek lesznek őt visszaléptetni. 

A könyv – amelyhez a szerző összesen 150 embert interjúvolt meg, két alkalommal Trumppal is találkozott a volt elnök mar-a-lagói villájában – augusztus 10-én kerül majd a könyvesboltokba.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2021. június 09. 08:26
És mi lesz a címe? Talán: A világ legnagyobb kommunista csalása?
szürkeSzarvas
2021. június 09. 07:37
A deep state által-a látszatokat is felrúgó csalássorozattal-az erdekükben (mert valójában az övék) kizárolagosan manipulálo sotial media-és az áruló republikánusok együttes müve volt a "mintademokrácia""választása". Egy az egyben a rákosista kékcédulas. Itt is-ott is bemutstkoztak a zsidó "demokratákok".. Nem a hígagyú demens madárijesztő.. :)
iimre
2021. június 09. 02:26
"Trump: Hogy a fenébe győzhet le engem egy hígagyú?!" Jó előre meg volt ez tervezve és szervezve: 1. Azzal kezdődött, hogy az ember által mesterségesen létrehozott covid-19 vírus elterjesztésével idejekorán biztosították, hogy általánosan elfogadott legyen a személyes megjelenés nélküli ún. levélszavazás. 2. Azzal folytatódott, hogy a szavazáskor a helyzetnek megfelelően megváltoztatták a beérkezett szavazatok számát: – vagy plusz szavazócédulákat gyártottak és számolták bele azokat a demokratákhoz, – vagy az adatok összesítése közben belenyúltak az eredménybe ill. az interneten történő adatmozgatást kihasználva megváltoztatták azokat. 3. És azzal zárult, hogy a demokraták mellé felsorakozott áruló republikánusok közreműködésével az igazságszolgáltatás nem volt hajlandó figyelembe venni és kivizsgálni a csalást többféleképpen bizonyító beszámolókat. Így történt.
iimre
2021. június 09. 01:56
"A hírt szemléző Index cikke szerint..." :DDD Na, akkor lapozzunk... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!