Román sportsajtó: „tisztelet Magyarországnak!”

2021. június 24. 16:59

Keleti szomszédunk is dicsérő szavakkal illette a magyar válogatott teljesítményét.

2021. június 24. 16:59
null

A román sportsajtó nem szűkölködik a magyar válogatottat illető dicsérő szavakkal, elvégre ők is tudják: ami szép és jó, az szép és jó. A DigiSport azonban olyasmit csinált tegnap este, ami nem mindennapi tettnek számít a román médiában – írja a nethuszar.ro.

A csoportmérkőzések elemzése közben a képernyő alján a következő felirat jelent meg: „Respect, Ungaria!”, azaz „Tisztelet Magyarországnak!”

Kép forrása: YouTube

Ahogy a portál fogalmaz, „amit kismilllió politikus elrontott az évszázadok alatt, azt egy mérkőzés (nem teljesen) képes behozni – ezért (is) szeretjük a focit!”

Kép forrása: MTI/Kovács Tamás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2021. június 26. 22:53
Túl jól sikerült a Puskás stadion. Megkívánták.
Búvár Kund
2021. június 24. 22:22
Lehet, hogy erősödünk? Ha már a románok is dörgölőznek, akkor tuti! Ezentúl egyik szemünk, mindig hátrafelé kell figyeljen!
MayorAnna
2021. június 24. 22:05
Faszé kell cikizni őket?! - legrosszabb esetben lehet kussolni is, ha már nem birtok lepötyögni egy normális reakciót a közeledő kedvességre.
Középbüki
2021. június 24. 20:26
A Digi Tv többségi tulajdonosa magyar ember: Teszári Zoltán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!