Petíció indult, hogy szivárványszínű legyen a müncheni stadion a német-magyar meccsen

2021. június 18. 14:17

A petícióval a céljuk, hogy „kifejezzék a véleményünket és, hogy kihasználják az Európa-bajnokság színterét azért, hogy felhívják erre az embereket semmibe néző döntésre a figyelmet.”

2021. június 18. 14:17
null

Egy petícióban azt kérik, hogy az Allianz Arénát, ahol a magyar válogatott Németország ellen játssza majd június 23-án az utolsó csoportmeccsét, világítsák ki z LMBTQ-mozgalom színeiben a mérkőzés idejére.

Ez egy támadás az emberi jogok és az információszabadság ellen”

– írják a kedden elfogadott törvényről.

A felhívásban az is szerepel, hogy „kifejezzék a véleményünket és, hogy kihasználják az Európa-bajnokság színterét azért, hogy felhívják erre az embereket semmibe néző döntésre a figyelmet.”

Nyitókép: Tobias Hase / dpa / AFP

Összesen 325 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. június 21. 10:51
Na akkor mi lesz ? Orbán nem nézi meg a meccset ???????????????
Bakandri
2021. június 20. 15:53
Ez jellemző lenne a németekre, ha megtennék.Reméljü az UEFA megbünteti őker, mert nálunk láttak egy táblát és ezért oda voltak. Az is biztos egy provokátor Momentumos volt, hogy picsoghasson az Unióban. Bocsi az eb nem a foci miatt van, sem térdelésre, sem szivárványra nincs szükség. Ezt mindenki otthon a szobájában rendezze le. Azt térdeljenek a gyarmatosítok, ha kedvük van, de nem egy sportrendezvényen.
meggymag
2021. június 20. 15:47
Bekéne öltözni mindenkinek mintha a pride-ra mennénk! Kifestve, dragqweennek, meg bőrszerkós német buzinak. Úgy lehetne őket igazán kigúnyolni!
formaegy
2021. június 20. 11:24
A németeknél gatyalehúzással kellene kezdeni, hogy van-e pöcsük.)))))))) Ha már a szivárványos kivilágított stadionnal vergődnek, akkor minimum szoknyában kellene játszaniuk. Nem is lenne rossz ötlet. A himnuszok után minden németnek átadni egy tüllszoknyácskát, hogy vegyék fel mielőtt a kezdőrúgás megtörténik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!