Orbán Viktor nem megy el a magyar-német meccsre Münchenbe

2021. június 23. 10:47

A Magyar Nemzet értesülései szerint a kormányfő Brüsszelbe utazik az EU-csúcsra, és onnan szurkol majd a magyar válogatottnak.

2021. június 23. 10:47
null

A Magyar Nemzet szerint azért nem megy el Orbán Viktor a Németországban rendezett meccsre, mert Brüsszelbe utazik az EU-csúcsra, és onnan szurkol majd a magyar válogatottnak. A német sajtó ezzel szemben Orbán Viktor lépését úgy értelmezi, hogy a magyar kormányfő egy „újabb szintre emeli azt a vitát, amely arról szól, hogy szivárványszínekbe borítsák a német stadiont.”

Fotó: Orbán Viktor

Összesen 389 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. június 24. 00:01
Rendesen beszopatta magát a beszari. Meg a facebook-ra is kiposztolta, hogy meccs nezes helyett a fasiszta novel vacsorazott. Elmulasztotta az evszazad eddigi legjobb magyar merkozeset, csak hogy nehogy meglengesse mar neki valaki a szivarvanyos zaszlot vagy kifutyuljek. A szanalmassag netovabbja. Sebaj, ha a magyaroknak mar nem is, de a nemeteknek meg tovabbra is szurkolhatunk. A szivarvanyos karszalag meg jatekban van :)
NorthernOutlaw
2021. június 23. 20:26
Okos húzás, Orbán nem hülye. Ez most az a helyzet amikor nem szabad oda menni! A faszszopó németek már a terrorista antifákat is mozgósítani akarták. Ha van Isten a németeknek előbb-utóbb veszniük kell és ezt nem a focira értem.
..--..
2021. június 23. 16:27
-zsoltkom- "Orbán Viktor nem megy el a magyar-német meccsre Münchenbe" Most alapozza meg a kifogását Orbán, hogy „önként” kispadra tegye magát az Unióban. Úgy tűnik hasonló forgatókönyv zajlik, mint a néppárti arcvesztésekor történt. Vagy már mindent megkapott támogatást az elkövetkezőkre az oroszoktól és kínaiaktól vagy szörnyen dilettáns. Valóságosan Orbán hozta a szivárványosdit a magyar válogatottra... nem bírta megállni, hogy a stadionhasználat közben nem legyen stratéga. Elkapkodta a taktikázást, azt gondolhatta, hogy a Fudan Egyetemről elterelheti tartósan a figyelmet... meg a Covid-járvány veszélyéről. Sok mindenben elsők vagyunk járványügyileg, de itt van-e az ideje örülni és egyáltalán mitévők legyünk? Legyünk stadion teltházasok vagy teraszozzon a magyar tovább? Szlovákiában kimutatták a delta variánst https://bit.ly/3gPmr9N ...pedig nyár van. És Nyunyi néni vagy Novák Termékenységfelelős Katalin, meg valami melegről és kedvezményről édeleg. Oroszország meg már harmadik oltást csinálja éppen most is.
balbako_
2021. június 23. 16:20
Első a munka aztán a szórakozás....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!