Kirúgták a palesztin származású orvosnőt, aki azt terjesztette, hogy az izraeliek kannibálok

2021. június 29. 15:30

Az orvosnő gyermekgyógyászati radiológusként dolgozott Egyesült Államokban.

2021. június 29. 15:30
null

Az antiszemitizmus ellen küzdő, StopAntisemitism nevű Twitter-oldalon osztották meg hétfőn Dr. Fidaa Wishah május 26-i Facebook-bejegyzését. A Phoenixi Gyermekkórház orvosa a posztjában azt írta, hogy „hamarosan leleplezzük a mészárlást és a népirtást, amire ti, cionisták annyira büszkék vagytok”.

Az orvosnő továbbá leírta, hogy szerinte Izraelben állami szintű az elnyomás, az embertelenség, a rasszizmus és a kannibalizmus, de már nem tart sokáig. 

A Times of Israel szerint a Phoenixi Gyermekkórház pár nappal később azt írta, hogy az esethez kapcsolódó tények megvizsgálása után Wishah-t kirúgták. 

 

 

Nyitóképen: A Phoenixi Gyermekkórház. Illusztráció. Forrás: YouTube

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NDAP1945
2021. június 30. 13:02
A zsidóságot nem szabad kritizálni, arról sem szabad beszélni, hogy a bolsevizmust ők találták ki.
Akitlosz
2021. június 30. 12:24
Aki nem diák, nem nyugdíjas és nem politikából él ő jobb ha megtartja a véleményét magának, legalábbis nem terjeszti széles körben, mert ha alkalmazott, akkor kirúghatják, ha pedig vállalkozó, akkor megrendelésektől eshet el. Anyagilag nem éri meg. Ne szólj szám, nem fáj fejem!
Tibesz26
2021. június 30. 10:34
mi meg aszt üzenjük a palesztin rohadéknak hogy a muszlimok barbár terroristák
olajfa1
2021. június 30. 09:20
"SZÓLÁS SZABADSÁG"?" az hol maradt???... Az volt a baj, hogy ennek az orvosnak nem fekete volt a bőre! -természetesen az egyenlőség jegyében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!