Ujhelyi: Az uniós helyreállítási alap lényegében „talált pénz”

2021. május 06. 15:27

Az MSZP-s politikus „ingyen hitelnek” nevezte a helyreállítási alapot.

2021. május 06. 15:27
null

Ujhelyi Istvánt, az MSZP EP-képviselőjét az ATV Start című műsorában kérdezték az uniós mentőcsomag hitelről. Mint ismert: Magyarország a több mint 2500 milliárd forintos vissza nem térítendő támogatást igényel majd, a 3300 milliárd forintot meghaladó hitelkeretre nem tart igényt.

– fogalmazott ezzel kapcsolatban Ujhelyi.

Mint mondta, a kormány csak azért nem vette fel a hitelt, mert „az Európai Unió azt mondta, hogy »arra nem költhetsz, amire te akarsz, úgy nem költheted el, ahogy te akarod«”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2021. május 08. 13:13
"Az uniós helyreállítási alap lényegében talált pénz" Itt is Hadházy örökbecsű parlamenti tacepao-ja jut eszembe, ami "ló"- val kezdődik és "aszát"-ra végződik.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 08. 10:05
A főnökasszonyodról beszélj István, Stella Kyriakidesről, az egészségügyért felelős uniós biztosról.
Volo
2021. május 07. 22:26
"..ingyenpénz.." igen, ez jellemző a mai világban. Meg az, hogy a kapitalisták adják. Ez tipikusan, egy sosem volt igaz, szoci ábránd!
bunko_jobbos
2021. május 07. 20:33
" a kormány csak azért nem vette fel a hitelt, mert az Európai Unió azt mondta, hogy arra nem költhetsz, amire te akarsz, úgy nem költheted el, ahogy te akarod" Aha, szóval vegyünk fel hitelt, csak azért, hogy az Európai Unió megmondhassa, hogy mire vegyük fel???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!