Elutasította a maszkot, nem repülhet többet a légitársaság gépeivel

2021. május 01. 07:21

Alaszka szenátora többszöri felszólítás dacára sem volt hajlandó maszkot viselni.

2021. május 01. 07:21
null

„Arról tájékoztattuk Lora Reinbold szenátort, hogy nem repülhet többé gépeinken, miután folyamatosan elutasította a maszk viselését, amely járatainkon kötelező” – idézi a légitársaság közleményét az Anchorage Daily News. A légitársaság szóvivője közölte: a rendelkezés azonnali hatályú.

A tiltást megelőző napokban Reinbold vitába keveredett a légitársaság személyzetével a juneau-i reptéren. Arra próbálták rávenni, hogy maszkját viselje szabályosan, és takarja el vele az orrát és száját egyaránt. Reinbold elismerte, hogy vitába szállt, és a maszkviselés alól kivételezést kért a pultnál dolgozó „feszült” alkalmazottaktól.

„Én azonban méltányos voltam az Alaska Airlines alkalmazottaival szemben” – mondta, hozzátéve: reméli, hogy rövidesen újra felszállhat a gépeire.

Nyitókép: Daniel Slim / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2021. május 02. 07:17
IJ
zara
2021. május 01. 16:39
a maszk egy nagy átbaszás...hatékonysága a nullához közelit..konkrétabban 1,34% csökkenti a virus terjedését vagyis egy nagy semmi..viszont jól lehet szivatni vele az embereket...
Rodolfo
2021. május 01. 14:25
Nem ez az első esete Reinboldnak. Nagyon hiú lehet a természete, inkább átlátszó maszkban láttatja magát.
Gullwing
2021. május 01. 08:41
Abraham Lincoln szellemi örökösétöl azért többet várnánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!