Megszavazták Izraelben a tűzszünetet

2021. május 20. 21:37

Értesülések szerint pénteken fog életbe lépni a tűzszünet.

2021. május 20. 21:37
null

Az izraeli biztonságpolitikai kabinet megszavazta a palesztin Gázai övezet iszlamista szervezetei elleni Falak őrzője hadműveletet lezáró tűzszünet elfogadását – jelentette a Jediót Ahronót című újság hírportálja, a ynet csütörtök este.

A biztonságpolitikai kabinet közel háromórás ülésének végén döntött a 11 napos, főként kölcsönös rakétaháborúból álló gázai hadművelet lezárásáról. A palesztin övezetet uraló iszlamista Hamász szervezettől származó értesülések szerint pénteken fog életbe lépni a tűzszünet. Csütörtök este a Gázai övezetből több hullámban tovább folyt Izrael déli részének lövése rakétákkal. Jelentős nemzetközi nyomás nehezedett az izraeli kormányra az egyiptomi közvetítők segítségével megszületett tűzszünet elfogadása érdekében.

(MTI)

Nyitókép: Mahmud Hams / AFP

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szeekely
2021. május 20. 23:30
A magyar kormany judeofil, eurofob kulpolitikat visz. Egyedul Europaban. Orban es Szijjarto magukra huzzak egesz Europat.
szeekely
2021. május 20. 23:11
Az igazi kerdes a ket-allami megoldas. Elheto orszag, elheto allami berendezkedes: ez jar Paleztina oslakosainak is! Tegyuk a 21-ik szazadot a civilizacio evszazadava.
MayorAnna
2021. május 20. 22:31
Vallásos zsidó katonák a múlt Shabbaton gyilkolászhattak szabadon?
NDAP1945
2021. május 20. 21:49
Ha volt értelme ennek a konfliktusnak, akkor az volt, hogy kiderült, hogy Magyarország már zsidó gyarmat. Már a zsidók irányítják a magyar kormányt, ez már világos. És immár olyan bátrak, hogy ezt felvállalják, a következő lépés a magyar nemzet rabszolgaságba hajtása lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!