Családtagjai fejeztek le egy 20 éves fiatalt Iránban, amikor rájöttek, hogy homoszexuális

2021. május 11. 20:29

A fiú nemi identitása úgy derült ki, hogy az iráni hadesereg leszerelte „szexuális romlottság” miatt.

2021. május 11. 20:29

Alireza Fazeli Monfaredet május 4-én, azaz múlt hét kedden gyilkolta meg „becsületből” mostohatestvére és unoktestvérei. A gyilkosságot azért követték el a rokonok, mert a 20 éves fiúról kiderült, hogy homoszexuális. Minderre úgy jöttek rá, hogy az iráni katonaság leszerelte „szexuális romlottság” miatt.

A brit lap úgy tudja, az iráni fiatal éppen a szökést tervezte az országból

A hírről a pinknews.co.uk nyomán beszámoló Transindex részletezi az eseményeket is: a fiút úgy csalták el a lakásáról a gyilkosság helyszínére, hogy azt mondták neki: az apja látni akarja. Miután megölték, le is fejezték, majd elhagyták a holttestet egy mező közepén. Az elkövetők felhívták Alireza Fazeli Monfared édesanyját, és elmesélték neki, mit tettek. Az anya sokkot kapott, ezért kórházba került. Az elkövetőket letartóztatták.

A brit lap úgy tudja, az iráni fiatal éppen a szökést tervezte az országból. Törökországban szeretett volna menedékjogot kérni, ahol kedvese is tartózkodik.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2021. május 13. 19:03
ideje lesz eldönteni nyugaton, a buzulást választják, vagy a sariát... a kettő együtt nem fog menni...
zrx8
2021. május 13. 16:26
még szerencse, hogy komolyabb baja nem történt
civis72
2021. május 12. 20:23
Bátor moslékellenzékünk mikor fog Teheránban prájdolni ? ....a zorbánrezsim jeges leheletétől fosó európai magyaroknak kiváló program lenne
Ma is bukik a Zorbán...
2021. május 12. 19:41
Emberek, ne marhuljunk már: egy embert megöltek, lefejeztek! Ezzel nem lehet viccelődni. Valszeg nem a prájdos-seggrázós melegtípus lehetett, hiszen nem kérkedett elhajlásával, úgy élt ahogyan kell az ő helyzetében: a nemi balszerencséjét diszkréten kezelte. Sztem nekünk jobbosoknak nem az ilyen melegekkel van gondunk (amíg elegendő távolságban vannak tőlünk) hanem azokkal, akik a kamion platóján apácaruhában vonaglanak, meg azokkal a bűnözőkkel, akik a lovat adják alájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!