Kényszerleszállást hajtott végre egy Ryanair-gép Berlinben

2021. május 31. 12:23

Német sajtójelentések szerint pokolgépes fenyegetés miatt kellett leszállnia a gépnek.

2021. május 31. 12:23
null

A 160 utast szállító repülő vasárnap késő este landolt a német főváros nemzetközi repülőterén. Átvizsgálásával hétfő reggelre végeztek a szövetségi rendőrség keresőkutyás egységei. A hivatalosan előre nem tervezettnek nevezett leszállás okát az eljárás érdekeire hivatkozva egyelőre nem közölték. A Bild című országos napilap és a BZ című berlini lap értesülése szerint pokolgépes fenyegetés miatt szállították le a gépet.

Az utasokat egy mentesítő járattal szállították tovább, hétfő kora reggel. A Ryanair-gép Berlinben maradt.  Hasonló eset történt a Dublin-Krakkó járattal tavaly nyáron. Akkor a Londonhoz közeli Stansted nemzetközi repülőtéren kellett terven kívüli leszállást végrehajtani, egy névtelen pokolgépes fenyegetés miatt. Robbanószerkezetet vagy más veszélyes tárgyat nem találtak a fedélzeten.

(MTI)

Nyitókép: Christophe Gateau / DPA / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2021. május 31. 14:49
Vizsgalatoooooooot! NATO,Orosz, Kínai, EU, Fehérorosz , Namíbiai szankciokat!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. május 31. 13:45
Kit akartak lekapcsolni a németek?
Haragosi
2021. május 31. 13:19
Ki utazhatott a gépen, akit a németek személyesen akartak köszönteni?
Cogito ergo sum
2021. május 31. 13:12
Ryanairt messzire el kell kerülni. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!