A szerb elnök elmesélte, hogyan csinál a maffia csevapot az emberekből

2021. május 16. 07:37

Aleksandar Vučićot nem zavarta, hogy beleavatkozott az ügyész munkájába és hogy traumatizálja a közvéleményt.

2021. május 16. 07:37
null

Szerbia elnöke televíziós interjújában részletesen mesélt Veljko Belivuk és a bandája által elkövetett bűncselekményekről, számol be a Szabad Magyar Szó a nova.rs-re hivatkozva. Aleksandar Vučićot nem zavarta, hogy beleavatkozott az ügyész munkájába, hiszen az ügyet még vizsgálják és hogy ez traumatizálja a közvéleményt. Az elnök elmondta, hogyan darálták le a holttesteket a bűnözők és hogy csevapot készítettek a húsukból, ez utóbbit tizenhét alkalommal mondta ki a műsor során.

Egy idő után még a műsorvezetőnő is rákérdezett, miért csinálja ezt. Vučić, miután felhívta Radoje Zvicer maffiafőnök figyelmét, hogy gyilkolja meg őt is, mert míg ő él, nem lesz nyugta és nem fogja megengedni, hogy még több emberből csevapot készíttessen, a következőket válaszolta: „Azért mert harcos vagyok és mert szeretem a hazámat. Azért, mert nem tudom elviselni, hogy valakiből csevapot készítsenek”. Majd megüzente a maffiavezérnek, hogy bárhol rejtőzik a világban, meg fogja találni.

Fotó: MTI/EPA/Andrej Cukic

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. május 16. 10:47
Egy vezető aki fel ajálja az életét a Hazáért nem sokszor hall ilyet az ember a béke időkben de úgy lát szik van ilyen. Megáll az ész.
Rasdi
2021. május 16. 10:40
De a csevapot el is kell adni. Erre szolgálnak a gyorsétkeztetők. (Név nélkül, mert érintettség címen perelnének:)))))
koronaszepe
2021. május 16. 10:25
Ez hülye. Kinek tetszik ez, arról nem is szólva, hogy kegyeletsértés.
szürkeSzarvas
2021. május 16. 09:37
Hazafi.A Vucic. Ma már a Szlávy Bulcsut sem csak elásnák,hanem beledarálnák a Jákób parizerébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!