Törölte a TikTok a Prager University fiókját

2021. április 05. 15:59

A TikTok szerint a konzervatív weboldal „többszörösen megsértette a közösségi irányelveket”.

2021. április 05. 15:59
null

A Dennis Prager konzervatív közíró nevével fémjelzett Prager University (PragerU) weboldal fiókját törölte a TikTok nevű közösségi oldal, abból az indokból, hogy a PragerU „többszörösen megsértette a közösségi irányelveket”. Erről a PrageU számolt be Instagram-bejegyzésben, a döntés ellen petícióval tiltakoznak, álláspontjuk szerint a közösségi média cenzúrázza őket.

Nem ez az első eset, hogy közösségi médiumok ellentmondásos irányelveket követnek. Januárban Donald Trump volt amerikai elnököt tiltotta el a Twitter véglegesen attól, hogy használhassa platformjait, hasonló lépésre szánta el magát a Facebook is.

Nyitókép: Benoît Durand / Hans Lucas / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 06. 07:18
Ki törölt mit miért? Mi a hír?
mokány
2021. április 05. 20:19
Az orwelli világban három diktatúra lesz. A demokrácia megszűnik a Föld bolygón.
mokány
2021. április 05. 19:21
"rule of law" : senki nincs a törvények felett. A szólás és véleményszabadság nélkül, nincs demokrácia. Bírói döntés nélkül ez kimeríti az önbíráskodás tényállását. Kezdenek elpimaszodni a libolsik.
civis72
2021. április 05. 18:33
Prager egy totál normális cucc .....egy csomó feka szokott nyilatkozni benne
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!