Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban

2021. április 18. 15:52

A helyi seriff segítséget kért a szökésben lévő gyanúsított elfogásához.

2021. április 18. 15:52
null

Három embert agyonlőtt, két másikat pedig megsebesített egy fegyveres férfi Wisconsin államban, az Egyesült Államokban. David Beth kenoshai seriff szerint bár a gyanúsított még szabadon van, nem jelent közvetlen veszélyt a lakosságra, mert a nyomok arra utalnak, hogy nem véletlenszerűen választotta ki célpontjait, hanem ismerte áldozatait, és tudatosan rájuk nyitott tüzet.

Nem tudni, hogy áldozatai ismerték-e az elkövetőt

A gyilkosság a Kenosha megyei Somers House Tavernben történt. Az elkövetőt előzőleg kitessékelték az épületből, majd később már fegyverrel tért vissza. Azt nem tudni, hogy áldozatai ismerték-e az elkövetőt.

Úgy gondoljuk, hogy ő tudta, hogy kikre nyit tüzet”

– mondta a seriff, nem zárta viszont ki azt sem, hogy lehet, hogy egynél több elkövetőt keresnek. Mint fogalmazott „legalább egy maroklőfegyvert” használtak.

Hasonló támadások

Csütörtökön Indianapolisban nyolc embert lőttek agyon a FedEx ottani telephelyén. Márciusban Kaliforniában volt irodai lövöldözés, ahol négyen haltak meg, Atlantában ázsiai masszázsszalonok elleni támadásban nyolc ember vesztette életét, míg a coloradói Boulderben 10 ember halt meg egy szupermarketben elkövetett lövöldözésben.

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2021. április 19. 12:53
Legyünk optimisták és gondoljuk azt, hogy ezek a lövöldözések engedik le a polgárháborús szintre emelkedő túlnyomást.
Bitrex®
2021. április 18. 20:45
Cím: "Több embert agyonlőtt egy fegyveres Wisconsinban" Fegyver nélkül nehezen tudott volna lövöldözni. És tényleg mindenkit AGYON lőtt? Nem volt haslövés, tüdő- vagy szívlövés? Esetleg nyaki sérülés, amibe később belehalt az illető?
Akitlosz
2021. április 18. 18:52
Ahány ország, annyi szokás. Ott ez a kultúra része.
fatman
2021. április 18. 18:10
fogynak a jenkik... de jön bőven az utánpótlás délről...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!