Megtalálták Petry utódját a Herthánál

2021. április 08. 18:55

A junioroktól érkező Ilja Hofstädt lett a kedden menesztett Petry Zsolt utódja a Hertha BSC labdarúgócsapatának kapusedzői posztján.

2021. április 08. 18:55
null

„Így döntöttünk, miután az első számú jelöltünk, Király Gábor nem vállalta a felkérést” – jelentette be csütörtökön Arne Friedrich sportigazgató, majd kifejtette, hogy az idény hátralévő részében az U19-es csapattól felhozott Hofstädt látja el a kapusedzői teendőket. A 48 éves szakember 2004 óta dolgozik a berliniek utánpótlásában, és 2015 óta a korosztályos német válogatottaknál is tevékenykedik.

A Hertha két napja azon kijelentései miatt menesztette Petry Zsoltot, amelyeket a Magyar Nemzetnek adott interjúban a bevándorlással és az azonos neműek házasságával kapcsolatban tett. Szerdán az utódjául kiszemelt Király Gábor sajtóértesülések szerint visszautasította az ajánlatot, mondván, napi szinten rengeteg a teendője Szombathelyen a Király Sportegyesülettel és a sportlétesítménnyel, és most nem tudta volna ezeket maga mögött hagyni.

(MTI)

Nyitókép: Andreas Gora / DPA / AFP

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pitypangocska
2021. április 10. 20:21
Szerintem csak egy "mondva csinált " okkal meg akartak szabadulni Petrytől. Ehhez Dárdai is kellett. Szívemből kívánom, hogy ezerszer bánják meg, hogy elköszöntek Petrytől.
egyvilág
2021. április 09. 20:53
Egy nem szokványos elemzés a profi sport társadalmi szerepéről, pozitívumairól, negatívumairól: https://www.egyvilag.hu/index.shtml#sport
még fokozza
2021. április 09. 14:08
Megtalálták? Nem lehetett nehéz dolguk.
nempolitizálok
2021. április 09. 13:57
Legalább a fiatal is látja, kb. mi volt itt 1987 előtt Gyurcsányék idejében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!