Gyorsítanák az oltási kampányt az európai polgárok

2021. április 27. 20:32

A HírTV készített riportot az Uniós átoltottsági helyzetről.

2021. április 27. 20:32
null

„Magyarország a második az európai uniós tagállamok átoltottsági rangsorában, nem sokkal lemaradva Málta után. Itthon a lakosság majdnem 40%-a megkapta már az oltást, ami az uniós átlag duplája. A lassú kampány több tagállamban politikai feszültséget okoz, az emberek az oltás felgyorsítását sürgetik.” derül ki a HírTV olaszországi, spanyolországi és svédországi tudósítóinak összefoglalójából.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takita
2021. április 28. 00:08
Sok nyugati országban a hatalom a lakosság által sürgetett nyitás és az orvosilag indokolt zárás között örlődik. Az olaszok is most kinyitottak, mert már lázadás fenyegetett, de mi lesz két hét múlva, ha újra zárni kell mert terjed a virus? Be kell látniuk csak a nagyméretű oltottság a megoldás. Ehhez meg hol a vakcina? Mi lesz ott, ha a Magyarország még sikeresebben előrelép?
Libtard Cleaner
2021. április 27. 22:52
Gyorsítanák, de csak szopatja őket a gyógyszerlobbi. Ami nyugatról jön az a királyság, ami keletről jön az csak szar lehet.
nempolitizálok
2021. április 27. 21:39
Na most ehhez eleve egy nemzeti politikus kell, nem pedig egy libernyák hazaáruló, egy soros cseléd.
Nehidd El
2021. április 27. 20:55
Sose fogják megbocsátani Orbánnak az EU haladó vezetői, hogy megmutatta az ő polgáraiknak is, hogy lehet ezt gyorsabban is csinálni. (Ugyanez volt az illegális migránsok megállítása a határokon kívül.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!