Navalnij attól fél, elveszti a lábát

2021. március 27. 14:37

A héten a politikus ügyvédjei már közölték, hogy sokat romlott a büntetőtáborba zárt férfi állapota.

2021. március 27. 14:37
null

Újabb poszt jelent meg a bebörtönzött orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navlanij Instagram-oldalán pénteken, amiből kiderült, hogy Navalnij attól fél, elveszítheti a lábát, írja a Moscow Times. Hozzátették: Navalnij ügyvédjei már korábban közölték, hogy komoly

hátfájástól szenved, és a lábát se mindig tudja mozgatni.

A tábort felügyelő hatóságok szerint Navalnij állapota kielégítő, stabil. Navalnij arról panaszkodik, hogy a börtönorvosok nem árulják el, milyen eredményekkel járt a múlt heti kivizsgálása. Írt arról is, hogy egyszerűen felborul, ha a jobb lábára próbál meg támaszkodni, ami elég zavaró, de nem szeretne megválni tőle. Navalnij szerint korábban becsípődhetett egy idege, és ez okozhatja a fájdalmakat.

Hangsúlyozták: Navalnij szövetségesei közben újabb tömegtüntetést terveznek, amit akkor fognak meghirdetni, ha több mint félmillió ember regisztrált rá. Kevesebb mint egy héttel a bejelentés után már közel 300 ezren regisztráltak.

Javítókolónia

A lap emlékeztetett, hogy március 15. óta lehet tudni, hogy Navalnijt a Vlagyimir megyei Pokrov 2. „javítókolóniába” vitték a moszkvai börtönből, ahol azután tartották fogva, hogy január 17-én Moszkvában, Berlinből érkezve őrizetbe vették. Február 2-án egy moszkvai

bíróság letöltendőre változtatta a Navalnijra egy korábbi sikkasztási ügyben kiszabott felfüggesztett szabadságvesztést.

Az ítélet értelmében Navalnijnak a korábban házi őrizetben eltöltött idő figyelembevételével a rá kirótt három és fél évből valamivel több mint két és fél évet kell letöltenie, írják.

Fotó: MTI

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2021. március 30. 17:45
Majd szárnyat nö veszt az evolúció segit neki.
LAW AND ORDER
2021. március 30. 11:22
"A tábort felügyelő hatóságok szerint Navalnij állapota kielégítő, stabil." Ennyi! Nem kell kavarni a szart, itt a hiteles információ!!!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. március 28. 16:46
Hát kicsi Navalnij téged nagyon átbaxtak mikor elhitették veled, hogy köztörvényes elítélként majd te lehetsz az új Iljics aki feldúlhatja a Téli palotát. Őt úgy kellett becsempészni Svájcból, pedig ha hagyták volna ahol most jobb hely lenne a világ.
pitypang1125
2021. március 28. 16:38
Így járt. Egy egyszerű köztörvényes bűnöző, aki a megérdemelt büntetését tölti. Nálunk is valódi börtönök kellenének, nem pedig börtönnek csúfólt velnesz központok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!