37 napos csecsemő halt bele a koronavírusba Görögországban

2021. március 09. 13:30

Az országban ő lett a fertőzés legfiatalabb áldozata.

2021. március 09. 13:30
null

Koronavírus-fertőzés következtében elhunyt egy mindössze 37 napos csecsemő az athéni kórházban hétfőn – írja a helyi sajtó. A csecsemő már néhány nappal születése után tüneteket mutatott. Az egészségügyi minisztérium tájékoztatása szerint a gyermeket február közepén vitték be egy athéni kórházba orrgyulladással és lázzal, majd másnap az intenzív osztályra került.

Több mint két hét után múlt vasárnap hunyt el.

Görögországban hétfőn 477 embert kezelnek intenzív osztályokon koronavírus-fertőzéssel, az országban óriási teher nehezedik az egészségügyre.

Nyitókép: AFP

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2021. március 09. 14:19
Furcsa ez. Eddig szó nem volt arról, hogy csecsemőket, gyermekeket is megölhet a vírus. Legalábbis az első hullám idején semmiképp. A második során már mondták, hogy gyerekeket is komolyan megbetegithet. No de megölni?! Ez a sztori már megint nem kerek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!