Trump visszatér

2021. február 22. 06:51

A volt elnöknek a hónap végén lesz az első nyilvános szereplése a felmentése után.

2021. február 22. 06:51
null

Donald Trump február 28-án részt fog venni a Conservative Political Action Conference nevű konferencián – tudta meg a Fox News. Az üzletemberből lett politikusnak hosszú idő után ez lesz az első nyilvános szereplése.

Make America Great Again – Again!

A volt amerikai elnök a Republikánus Párt és a konzervatív mozgalom jövőjéről fog beszédet tartani. Emellett a beszédét ismerő források szerint szóba fog kerülni Joe Biden „katasztrofális amnesztia- és határpolitikája” is.

Trump relatíve csendes volt, amióta a legtöbb közösségi médium letiltotta őt a január 6-i kapitóliumi tüntetéseket követően.  Egy múlt heti közleményében azonban azt nyilatkozta:

Hozzátette továbbá: „annyi megosztani valóm van Önökkel a következő hónapokban és alig várom, hogy folytassuk a hihetetlen utunkat. Még sosem volt korábban semmi hasonló!”.

Pence távol marad

A volt alelnök, Mike Pence azonban nem fogadta el idén a konzervatív konferencia meghívását. A Fox News forrásai szerint Pence szándékosan visszahúzódik mostanában a közélettől, jelenleg a családjára és különféle alapítványokra koncentrál. Ugyan ez is úgy tűnik, mintha egy újabb törésvonal lenne a republikánus pártelit és Trump között, a volt alelnök titkára azt nyilatkozta: Pence és Trump még mindig kapcsolatban állnak és beszélnek.

Kép forrása: AFP, Nicholas Kamm

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2021. február 23. 02:27
Rechtig, NUR auf Ungarisch!
Rugán
2021. február 22. 13:53
Lassan csak nyílik az ajtó, melyet Trump vágott a PC politika falán,
KBA98
2021. február 22. 12:15
Éjszaka felébredtem, ment a TV, kapcsolgattam, majd a szekta tv adásánál egy kicsit elakadtam, ugyanis különböző emberek bizonygatták a Trump igazát és az ellene szőtt összeesküvést, kicsit álmos voltam, így tovább mentem. Egyszer hallottam a TV-ben a Time magazin valós híreit az ügyről és most éjjel. Még a végén kiderül, hogy kiderült a dolog.
olajfa1
2021. február 22. 11:51
TRUMPIZMUS MOST KEZDŐDIK EL IGAZÁNDIBÓL!!! Azt hiszem Biedent sokat és jogosan fogja gyepálni Trump... No és azt is gondolom hogy a fészbukék, meg a twitterék is is most fogják megkapni az elő igazi pofont!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!