Trumpnak már az elnöki üzeneteit is törölte a Twitter

2021. január 09. 14:56

A mikroblog-szolgáltató blokkolta Trump választási kampánystábjának a fiókját is.

2021. január 09. 14:56

Korában már írtunk arról, hogy a Twitter péntek éjjel véglegesen felfüggesztette Donald Trump amerikai elnöknek mint magánembernek a fiókját, mert a közösségi médium szerint fennáll annak a veszélye, hogy további erőszakot szít, miután feltehetőleg üzenetei hatására tüntetők megrohamozták a Capitoliumot.

Az elnök ezután hivatali Twitter-fiókjából azt közölte: lehet, hogy nemsokára egy másik platformon jelentkezik, erről „több más médiatársasággal tárgyal”. A Twitter ezután törölte ezt az üzenetet az elnöki fiókból, majd blokkolta Trump választási kampánystábjának a fiókját is.

(MTI)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2021. január 10. 08:51
Megdöbbentő ez az egész. Senki sem gondolkodik el azon, miért volt nyitva a Capitolium ajtaja? Ki lőtte le azt a nőt? Miért hagyták a tömeget benn élvezkedni négy óráig? Persze, azért hogy elegendő kép legyen annak illusztrálására hogy ez lesz a vége ha ilyen elnök van. Soha többet! Trumpot meg megsemmisítik demokratikus módon.
balbako_
2021. január 10. 08:35
Sajtószabadság óh!
Kepe
2021. január 10. 07:06
A gab.com-on elérhetőek az eddigi tweetjei, ez egy mirror. https://gab.com/realdonaldtrump
formaegy
2021. január 09. 20:57
Mekkora hazug magyarázat. Érdekes. Vajon mit kerestek az antifa mozgalom aktivistái a vergődésen? Csak nem ők szervezték az egészet? No meg nem érdekes, hogy az egész a vergődés alatt lett letiltva, nehogy Trump a véleményét el tudja mondani. Milyen érdekes, hogy a nyári gyilkosságok, vergődések, polgárháború - mert az volt - az "új állam alapítása" semmilyen veszélyt nem jelentett? Az USA hatalmas "demokráciája", szólásszabadsága, sajtószabadsága! Nem csoda, hogy a német kül.min. éppen ezeknek nyal be! Na majd szépen csinálnak egy mocskos 3. világháborút! A 2 gyilkos hatalom - USA+ Németország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!