Illegális babazsúrra csaptak le a rendőrök Németországban

2021. január 14. 10:58

A gyerekek és szüleik megszegték a járványügyi korlátozásokat, írja az Index.

2021. január 14. 10:58
null

Szülinapi gyerekbulira csapott le a rendőrség a németországi Hamelnben, írja a Der Spiegelre hivatkozva az Index. A hatóságok szerint megszegték a koronavírus-járvány miatt bevezetett járványügyi korlátozásokat. A rendőrséget a szomszédok riasztották.

A résztvevők egy része elbújt a rendőrök elől, egy nő öt gyerekkel bezárkózott a vécébe, a többiek szekrényekben rejtőztek el.

A szülinapi bulin 15 gyermek és 15 felnőtt vett részt, egyikükön sem volt maszk, és a biztonságos távolságot sem tartották be egymástól. A rendőrök szabálysértési eljárást indítottak ellenük.

(Index)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kettőazkilenc
2021. január 14. 16:30
A németek sunyik mert kontrollmániásak de nem igazán szeretik úgy látszik a konfliktust direkt felvállalni. A normális emberekkel szemben nagyon szigorúak tudnak lenni és csak megvonják max a vállukat, hogy ez a szabály. A covid intézkedések egy része nem igazán célhoz kötött és arányos, de egyes ambíciókkal rendelkező politikusok szeretik mutatni, hogy ők erős kezű határozott vezetők.
VeJoLa
2021. január 14. 12:14
"Patkányfogó 2021" Szegény Hameln. Szegény rendőrség. Szegény babák. Szegény Németország.
Autofocus
2021. január 14. 12:03
Amíg a többi gyerek izgatottan körbefogta a váratlanul betoppanó vendégeket, honnan tudtak ennyire menő, az igazihoz megszólalásig hasonlító rendőrjelmezt és pisztolyokat szerezni, a kis Klaus-Jürgen -kihasználva a pillanatnyi zűrzavart - hátizsákjában több zacskónyi gumimacival az ereszcsatornán próbált meglépni, de rajtakapta az egyik anyuka és visszavitte.
Autofocus
2021. január 14. 11:54
Az évszázad bűnözői.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!