Halálos fenyegetéseket kap a konzervatív közösségi oldal feje

2021. január 18. 16:44

A Parler vezérigazgatója, John Matze és családja jelenleg bujkálni kényszerülnek.

2021. január 18. 16:44
null

A konzervatívok körében népszerű Parler nevű applikáció tulajdonosai monopóliumellenes pert indítottak az Amazon ellen, amiért az letiltotta internetes szolgáltatásaikat a Capitolium ostroma után – írja a Neokohn a Fox Newsra hivatkozva. Az Amazon visszavágott, mondván, hogy a Parlernek „nincs jogi alapja” a perre, és állította, hogy dolgozói zaklatásnak és halálos fenyegetéseknek vannak kitéve. A Parler jogi csapata által pénteken benyújtott bírósági beadványból kiderül, hogy voltaképpen a Parler dolgozói szenvednek zaklatástól és ellenségeskedéstől, több esetben másik államba kellett menekülniük, hogy elkerüljék az üldözést.

A konzervatív közösségi médium vezérigazgatója, John Matze Jr. szintén arra kényszerült, hogy elhagyja otthonát, és rejtőzködjön a családjával, miután halálos fenyegetéseket kapott, személyes adatai kiszivárogtak. A férfit egy UGNazi nevű hackercsoport vette célba, mint mondta „nyilvánosságra hozták a lakcímemet, és megfenyegettek, hogy odajönnek a bejárati ajtómhoz”. Azt Matze egyelőre nem tudja, mikor térhet haza családjával.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
forsteandretredjemann
2021. január 19. 10:42
A baloldali mozgalmak elképesztően jól alkalmszkodnak. A nagy francia bemutatkozó vérfürdő kudarca után okosan valami jelzővel látják el a szocializmus vagy demokrácia szót. Nemzetközi szocializmus, nemzeti szocializmus, népi szocializmus, szocialista demokrácia, népi demokrácia, liberális demokrácia. A jelző nevében véghezvitt népnevelgetés, tömeggyilkolgatás persze mindig fosztóképzőt csinál a jelzőből. Az emberi alaptermészettel és újabban már valósággal is ellenkező rendszer csődhöz vagy háborús vereséghez vezet. Várnak egy kicsit. Amíg Pol Pot, Sztálin vagy a legutóbbi baloldali hős emléke kissé halványul. A tisztikarral és burzsoáziával kiegyezett túlzottan reformszocialista bécsi festőművész természetesen örök kivétel. Keresnek egy új jelzőt és kezdik előlről. Ügyes.
Párhuzamos különvélemény
2021. január 19. 05:56
Na, ezért teljesen mindegy ez. Nincs miért megfelelni akarni ezeknek a végeláthatatlan "balos" elvárásoknak, mert valójában a létezésünk zavarja őket. Sőt, sokkal rosszabb. Ha végre kinyírhatnának minden jobbos (akiket előtte "szélsőjobboztak"), akkor menten a következő szelet (aki addig közép felé volt) kerül jobban szélre és lesz szélsőjobbos, így azt kell kicsinálni. Aztán a következő és a következő. Kis idő múlva olyanok fogják magukat a jobbszélen(!) találni, akik eredetileg balosok voltak. Mivel nincs abszolút mértékük, csak relatív így idővel felszalámizzák önmagukat is. B-változat: az összeomlás előtt kőkemény balos diktatúrába menekülnek. De most még a korai forradalmi hevületben járunk. A digitális csőcselék lincselni vágy.
Atilla
2021. január 19. 05:50
Ez már igazi "demokrácia"és "jogállamiság",amit a liberális világ hirdet a "mindenki egyenlő"nevében ! ! ! Csak így tovább...
mokány
2021. január 18. 21:21
Globál Gazdi már a látszatára sem ad a demokráciának. A demokraták maguktól nem mernék azt csinálni, amit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!