Biztonságpolitikai tanácsadó: A migrációs akcióterv tudatos provokáció

2020. december 04. 07:49

Brüsszel több tíz millió migránsnak adna európai állampolgárságot, de ennek anyagi és biztonságpolitikai kockázatai is vannak.

2020. december 04. 07:49
null

Horváth József nyugalmazott vezérőrnagy, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Brüsszel új migrációs akciótervéről. Mint mondta, az elképzeléssel két fő probléma van. „Egyrészt minimális ellenőrzés nélkül akarják a társadalomra ráengedni a migránsokat, melynek veszélyei beláthatatlanok. Másrészt az unió vezetői kódolják a feszültséget azzal, hogy miközben a legtöbb európai ország saját állampolgárait sem tudja lakáshoz juttatni, a fiatalok életkezdését támogatni, addig a világ bármely részéről ide érkezőknek több jogot akarnak adni, mint az adott ország adófizető állampolgárainak.”

A tanácsadó szerint az akcióterv tudatos provokáció Brüsszel részéről az európai társadalom azon felének irányába, amelyik meg szeretné őrizni saját nemzeti identitását, saját biztonságát.

– fogalmazott Horváth József.

A lap emlékeztet: a Margaritísz Szkínász, az európai életforma előmozdításáért, illetve Ylva Johansson belügyekért felelős uniós biztosok neve által fémjelzett akcióterv nem szállásokon vagy befogadóközpontokban szállásolná el a migránsokat, hanem önálló otthont adna nekik. A bizottság az akcióterv megvalósításához a következő hétéves uniós költségvetés kereteit is felhasználná.

Címlapképen: Margaritisz Szkínász és Ylva Johansson. Fotó: MTI/EPA pool/Stephanie Lecocq

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pitypang1125
2020. december 05. 10:01
Nha balfasz libernyákok, bele lehet nyúlni a zsebetekbe.
mukk
2020. december 04. 11:55
Ki kell lépni.
Barnabás.N
2020. december 04. 11:12
Annyira primitív, ahogyan NY EU az USA-t utánozza! Bevezették ott a homokos házasságot, akkor itt is. Bevezették a 9 hónapos gyerekek megölését, itt is be akarják. Joe bácsi azt mondta, hogy 10 millió illegális migránsnak ad USA állampolgárságot, erre itt is... Nem is értem, minek nekik saját kormány?
elfújta az ellenszél
2020. december 04. 10:55
Most még legalább le lehet irni a betelepitésről hogy kolosszális baromság, de nemsoká ezt már büntetni fogják a 'gyűlölettörvény' kiterjesztésével. És akkor majd a Mandinak is ki kell majd cenzúráznia, különben letiltják az egészet Szóval akkor most őszintén egymás között: a phi-tsába velük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!