A volt francia főrabbi is alijázik

2020. december 24. 16:26

Lépésében közrejátszott az a tény, hogy gyermekei és unokái is a zsidó államban élnek, írja a Neokohn.

2020. december 24. 16:26
null

Gilles Bernheim volt francia főrabbi feleségével szerdán költözött Jeruzsálembe – számol be a The Jerusalem Postra hivatkozva a Neokohn. Bernheim múlt pénteken, még a sábát bejövetele előtt, nyilvános Facebook-oldalán azt írta, hogy „ennek a sábának különös hangulata lesz”, mivel ez ő és családja utolsó szombatja Párizsban, majd hozzátette, „jövő héten már otthon leszünk, Jeruzsálemben”.

Bernheim azt is leírta, lépésében közrejátszott az a tény, hogy gyermekei és unokái is a zsidó államban élnek.

(Neokohn)

(Fotó: 2011. április 5-én készült kép Gilles Bernheim francia főrabbiról Párizsban, MTI/EPA/Ian Langsdon)

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fiatus
2020. december 27. 17:50
Támogatom és adakoznék is ha többen követnék példáját itthon is.
syphax
2020. december 27. 15:15
PS. SZENT jÓZSEF VALÓBAN NEM VOLT NEMZŐATYJA JÉZUSNAK, DE MAGÁTÓL AZ ATYA-ISTENTŐL RENDELT NEVELŐAPJA VOLT, AMI SOKKAL-SOKIKAL TÖBB(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) MINNT A NEMZŐ-APASÁG. TEHÁT NEM ÁLL MEG AZ A TÉTEL, MISZERINT SZT.JÓZSEF NE LETT VOLNA JÉZUS KRISZTUS APJA. TÖBB, SOKKAL TÖBB VOLT Ő. MINT EGY VÉRSÉGI ANYAGOKAT KÖLCSÖNZŐ EVILÁGI ÉRTELEMBE VETT NEMZŐ APA!!!! AKI "EZT"(!!!) NEM KÉPES FÖLFOGNI, AZ SEMMIT NEM ÉRT, "CSAK MONDJA A MAGÁÉT". ÖN--ÚGY TŰNIK--NEM KÉPES!
nempolitizálok
2020. december 27. 10:29
Én most is mindent megteszek, hogy az EU ne terelhessen be ide bevándorlót, egyelőre a propaganda szintjén, de ha zsidó lennék még többet tennék és kurvára NEM szavaznék ballibsi pártra. Az OK, hogy izraelben zsidóként nyilván mindenkinek helye van, de aligha hiszem, hogy ehhez egy zsidó szivesen megvárná, amíg a muszlimok üldözik el. A kommunisták és libsik nem zsidók akkor sem, ha anyjuk zsidó, mert ha azok lennének, nem lennének kommunisták és libsik. Viszont azt is tudni kell, ha ők zsidóként lépnek fel és a zsidóság (pld. MAZSIHISZ) támogatja őket, akkor zsidók.
iIonah
2020. december 27. 00:56
Az antiszemita francia állam nem védi meg a vallásuk miatt állandóan üldöztetésnek kitett állampolgárait. Kérdem én: ilyenkor miért kussol az EP?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!