Trump jogásza konkrét példán keresztül mutatja be a választási csalást

2020. november 10. 11:22

Bár október 22-én elhunyt, november 2-án mégis tudott szavazni Ms. Ondick – állítja Trump jogásza.

2020. november 10. 11:22
null

Az amerikai elnökválasztást követően rengeteg videó és elképzelés látott napvilágot feltételezett választási csalásról, demokrata összeesküvésről, a szavazatszámlálások szabálytalanságáról, sőt egyesek matematikai módszerrel próbálták bizonyítani, hogy anomáliákkal van tele az idei választás. Ha eddig egyik sem győzött meg bennünket, a Corey Lewandowski által felmutatott bizonyíték akkor is minimum el kell, hogy gondolkoztassa az olvasót. De lássuk, miről beszél a Trump-kampány egyik menedzsere!

Lewandowski egy szombati sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra, egy pennsylvaniai szavazó adatait, aki még a voksolás előtt meghalt – írja a Breitbart. Denise Ondick, Allegheny megyei lakos, 1946. szeptember 10-én született, és 2020. október 22-én hunyt el, még a gyászjelentésben is szerepelt a neve. Egy nappal a halála után érkezett be a regisztrációja a választásokra, amit a megye október 24-én postázott vissza neki a szavazólappal együtt. Ms. Ondick voksa pedig 9 nappal a halála után, 2020. november 2-án be érkezett meg a választási irodába, ez a kormányzat honlapján is ellenőrizhető – emelte ki Lewandowski. Ez pedig csupán egy eset a sok közül, amit Trump stábja perelni készül.

Erre pedig minden lehetőségük meglesz, még a legfelsőbb bíróság is szkeptikus Pennsylvania állam esetében, ahol el kellett különíteni a későn érkezett szavazatokat. A rendelet, amelyet Samuel Alito legfelsőbb bíró jegyez, arra enged következtetni, hogy esetleg kizárják a választás napja után érkezett levélszavazatokat.

A szombati sajtótájékoztatón Rudy Giuliani, New York volt polgármestere, egyben Trump tanácsadója bejelentette, hogy az elnök nem ismeri el a vereségét, mivel „legalább 600 000 szavazat” még kérdéses Pennsylvaniában.

Joe Biden Pennsylvania államban nagyjából 45 000 szavazattal nyert, így ez az egy voks nem befolyásolja természetesen az eredményt. Lewandowski viszont azt állította tömegesen fognak találni hasonló eseteket.

A The Philadelphia Inquirer megkereste Denise Ondick lányát (Cynthia Mains, 53), aki azt állítja segített édesanyjának kitölteni a regisztrációt, de nem tudja, a szavazat miként került leadásra, hiszen ő nem küldte el. Megkérdezte a 77 éves édesapját is, hogy ő küldte-e el, de ő nem emlékezett rá. Mains elmondása szerint anyja Trumpra tervezett szavazni annak ellenére, hogy demokrata szimpatizáns volt.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ergo07
2020. november 10. 22:20
Már nem az a kérdés, hogy csaltak, hanem az, hogy kit érdekel, ki hajlandó tudomást venni róla. A rossz hír az, hogy a világ (médiairányítói) nem. A világ vezetői nem. Innentől kezdve egy darabig iszonyú lesz a valódi konzervatív szavazóknak, aztán jön a beletörődés a gondolatrendőrségbe és padláslesöprésbe. Kérdés, hogy létre jöhetne-e ötvenhat a facebook és twitter korában.
toef36
2020. november 10. 19:26
Az amerikai elnökválasztás - költséges cirkusz! Ha ilyen a demokrácia, Churchilnek sem lehet igaza... Mert talán egyszer létrejöhet egy "emberi demokrácia", minthogy a "polgári demokrácia" nem működik
Performan
2020. november 10. 18:16
Eléggé mulattató olvasni a libsik fogcsikorgató erőlködését, hogy valami olyasmit védjenek, amit lehetetlen :-)) A szervilizmusnak, a totális önfeledt seggnyalásnak és cselédvirtusnak olyan önfeladó mélységei ezek, ahová épeszű ember már nem tudja és nem is akarja követi őket. Az amerikai demokratáknak és milliárdos rajongótáboruknak sikerül alulmúlniuk Észak-Koreát. Vagy felemelni azt - más megközelítésben. Hozzájuk képest még a világ e legocsmányabb kommunista diktatúrájában is virágzik a jog- és a demokrácia.
makapaka2
2020. november 10. 17:54
Ha Magyarországon ekkora választási csalás történne, az EU-s bürokraták belefulladnának a saját kihányt epéjükbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!