Trump bejelentette győzelmét

2020. november 04. 08:39

Behozhatatlan az amerikai elnök előnye Trump szerint.

2020. november 04. 08:39
null

Donald Trump magyar idő szerint reggel 8 után bejelentette a Fox News élő adásában, hogy győzött a választásokon. Donald Trump szerint az összes olyan nagy billegő államban behozhatatlan előnyre tett szert, ahol kérdések voltak. Meglepetésre megnyerte Michigan államot. Bejelentette győzelmét Floridában, Texasban, Ohióban, Észak-Karolinában, Georgiában, Pennsylvaniában, és valószínűsítette győzelmét Arizonában is, bár kijelentette „nagyon jó lenne megnyerni, de nincs is rá szükség már”.

Hatalmas győzelemnek nevezte a mostanit, egyúttal hatalmas szégyennek azt, hogy a demokraták végig megkérdőjelezték a választás tisztaságát, a választókat pedig semmibe vették. „Ezt nem fogjuk hagyni!” – mondta. „Készüljünk az ünneplésre, egy nagyszerű dolgot fogunk megünnepelni most!” – tette hozzá.

Jelezte, hogy a demokraták jó eséllyel nem fognak belenyugodni az eredménybe, így „állok elébe a bírósági eljárásoknak. Nem megmondtam? Ugye megmondtam!” – jelezte Donald Trump aggályát azt illetően, hogy a Demokrata Párt meg fogja kérdőjelezni a választási eredményeket. Az elnök utalt a Legfelsőbb Bíróság esetleges jövőbeli szerepére is. 

Éjszakai választási közvetítésünket itt olvashatják.

(Forrás: Fox News)

Összesen 350 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2020. november 04. 17:35
"Nem tudok arról, hogy Kanadában vagy pld Uj Zélándban, szovjet típusú kommunizmus lenne, csak, mert ott nem jobboldali elnök van." Szerintem azzal vitatkozz, aki ezt az állítást leírta, ne velem. Én azt mondtam, hogy oda tartanak - ami elnézve az egyetemeken oktató, és onnan végzett hallgatóként kijövő marxisták egyre növekvő számát, egyáltalán nem lehetetlen. Abban teljesen biztos vagyok, hogy Kanada és Új-Zéland a jelenlegi gazdagságát nem az egyenlőségre törekvésnek, hanem a szabad piacnak és a meritokráciának köszönheti. "Az a szociális háló ami csak adományokra épül, önkényesen osztogatott könyöradományokat jelent, szemben a kiszámíthato jogosúltsággal" Így van, és pont ezért, aki kapja, nem olyasminek érzi, ami jár neki, pusztán a létezése okán, hanem neki is kell tennie valamit érte. Továbbá nem egy személytelen rendszer osztja a pénzt, hanem olyan emberek, akik a rászorulók között élnek. Pont ezért, amikor még az egyház gondoskodott a rászorultakról (önkéntesen, saját maga felvállalva a gondoskodást), az szerintem sokkal igazságosabb és emberibb rendszer volt, mint a mai.
antioxi
2020. november 04. 15:11
Trump elkapkodta
bardav
2020. november 04. 13:34
Michighan-ben dől el: 0,5% most,
Anonymtalan
2020. november 04. 13:15
Bocsánat a többszörözésért, a mandi varázsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!