Kékülőben Észak-Karolina?

2020. november 04. 03:07

Egyelőre Trump és Thom Tillis is lemaradásban van demokrata ellenfeleikhez képest.

2020. november 04. 03:07

Egyelőre a republikánusok számára rossz hírek érkeznek Észak-Karolinából, a billegő államban ugyanis mind az elnökválasztáson, mind a szenátusi választáson a demokraták győzelme tűnik egyre valószínűbbnek. 

Az elnökválasztáson a szavazatok 82-90 százalékos feldolgozottsága mellett Joe Biden vezet, a szavazatok 51 százalékát szerezte meg. Trump valamivel több mint 130 ezer szavazattal van lemaradva mögötte.

A szenátusi választáson hasonló feldolgozottságnál a demokrata Cal Cunningham győzelme tűnik valószínűnek. A jelenleg hivatalban lévő republikánus Thom Tillis mintegy százezer szavazattal van lemaradva demokrata ellenfele mögött. Az állam 2014-ben republikánus, 6 évvel azelőtt viszont demokrata politikust küldött a szenátusba.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!