Gépek tartják életben a szerb ortodox egyház fejét

2020. november 19. 18:38

Több szerb újság már a 90 éves pátriárka halálhírét keltette.

2020. november 19. 18:38
null

Annak ellenére, hogy több szerb hírportál is tényként közölte, hogy 90 éves korában koronavírus-fertőzés következtében elhunyt Irinej szerb pátriárka, nem sokkal később szinte valamennyi oldal helyesbítést tett közzé, miszerint bár az egyházfő állapota súlyos, de nem hunyt el, gépek segítségével tartják életben – számol be a Szabad Magyar Szó.

A pátriárkát – aki krónikus szívbetegséggel is küzd – még november 4-én szállították a belgrádi Karaburma katonai kórházba.

(Szabad Magyar Szó)

MTI/Kovács Attila

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
12345
2020. november 20. 14:52
jobbulást!
Kaczor Király
2020. november 20. 08:20
Úgy gondolom, hogy a szerb pátriárka sokkal jobban készen áll a halálra, és kész elfogadni azt, ha ez lesz az Úr akarata, mint azok akik gúnyolódnak rajta. Az élet védelme kötelesség, az eutanázia viszont bűn. Vajon a fröcsögők fognak-e papért kiáltani haláluk óráján, vagy emelt fővel ugranak a pokolba?
Krupp Skya
2020. november 20. 05:53
"Gépek tartják életben a szerb ortodox egyház fejét" Gyurcsány Ferencet is gépek tartják életbe, whiskyfőző gépek. Whiski nélkül már alulról szagolná az MSZP-s virágot a seggfűt.
zsoltkom2
2020. november 19. 22:10
"Gépek tartják életben a szerb egyház fejét" Isten már megint heverészik... "Gyere lusta, feküdj mellém, kezdjünk együtt lustálkodni, és csak lógjunk itt egész nap, mint kötélen fél pár zokni! Gyere, bújj be mellém, lusta, mondjuk el, mit nem csinálunk! Most arról készüljön lista, mi minden nem lesz ma nálunk!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!