Elon Musk is elkapta valószínűleg a koronavírust

2020. november 15. 08:39

A Tesla és a SpaceX 49 éves főnöke „könnyű megfázás” tüneteit mutatja.

2020. november 15. 08:39
null

Elon Musk, a technológiai nagyvállalkozó nagy valószínűséggel elkapta a koronavírust és „mérsékelt esettel" néz szembe, miután „vadonatúj eredményeket kapott különböző laboratóriumoktól” – adta hírül a Twitteren. 

A Tesla és a SpaceX 49 éves főnöke „könnyű megfázás” tüneteit mutatja. Pénteken tette közzé, miszerint négyszer tesztelték, két pozitív és két negatív eredménnyel. A Covid-19 mára közel 10,9 millió embert fertőzött meg az Egyesült Államokban. Több mint 245 ezer ember halt meg és jelenleg több mint 67 ezer ember van kórházban.

 

 

Musk, akinek 40 millió követője van a Twitteren, tüneteiről azt mondta, hogy „Egyszer kicsit fent, egyszer lent. Pont olyan, mint egy rendes megfázás, de a tested inkább fáj és ködös a fejed, mintsem hogy köhögnél / tüsszögnél”

Pénteken megkérdőjelezte a gyors antigéntesztek hatékonyságát miután ezt tweetelte: „Valami rendkívül gyanús dolog folyik. Ma négyszer tesztelték rajtam a covidot. Két teszt negatív lett, kettő pozitív. Ugyanaz a gép, ugyanaz a teszt, ugyanaz a nővér."

Elmondta, hogy várja a PCR (polimeráz láncreakció) tesztek eredményeit, amelyeket az epidemiológusok etalonnak tartanak, és amelyeket a világon a legtöbbet használnak. Még márciusban Musk az írta: „Azt hiszem, hogy a pánik több kárt okoz, mint a vírus”

(Forrás: BBC)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2020. november 16. 10:48
mielőbbi gyógyulást.
I_Isti
2020. november 15. 18:14
Vajon a Marson is van Covid?
EMM195
2020. november 15. 11:40
Csakis azért, mert az Orbán-kormány nem biztosított neki semmilyen védelmet... Lásd Szél Bernike: "A beígért tesztelésen kívül semmilyen védelmet nem biztosítanak a tanároknak, dolgozóknak." És senki másnak az ég világon, ugye, Bernike?
Tót Ottó
2020. november 15. 11:35
Ment a koronavírus gyanútlanul,erre Elon Mask elkapta.Vazsember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!