Trump pozitív Covid-tesztje a brit fogadóirodákra is hatással van

2020. október 02. 13:12

Az Egyesült Királyság fogadóirodái leállítják az amerikai választási fogadásokat, miután Trump pozitív eredményt adott a COVID-19-re.

2020. október 02. 13:12

A Ladbrokes, az ír székhelyű Paddy Power, valamint a Betfair online szerencsejáték-tőzsde is azon cégek között van, amelyek leállították az összes fogadást a november 3-i amerikai választással kapcsolatban – közölte a Reuters. „Ideiglenesen leállítottuk az amerikai választással összefüggő fogadásokat, amíg további frissítésekre várunk – ez a szokásos eljárás, és Donaldnak és Melania Trumpnak jó mihamarabbi felépülést kívánunk” – fogalmazott a Ladbrokes szóvivője közleményében.

A Betfair, a demokrata kihívó Joe Biden győzelmi valószínűségét szerdán 60%-ra tette az első amerikai elnöki vita után. Biden esélye a vita előtt 56%volt. Trump 40%-ra esett vissza a fogadóirodánál. A politikára tett fogadás az Egyesült Államokban törvénytelen, Nagy-Britanniában azonban megengedett és általános – mutat rá a lap.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!