Jogerősen felmentették Csíkszereda polgármesterét és alpolgármesterét

2020. október 21. 15:29

Ráduly Róbertet háromrendbeli hivatali visszaéléssel és összeférhetetlenséggel, Szőke Domokost négyrendbeli hivatali visszaéléssel és okirat-hamisításra való felbujtással vádolták meg.

2020. október 21. 15:29

A Marosvásárhelyi Táblabíróság szerdán jogerősen felmentette a romániai korrupcióellenes ügyészség (DNA) vádjai alól Ráduly Róbert Kálmánt, Csíkszereda polgármesterét és Szőke Domokost, Csíkszereda alpolgármesterét. Az ítélet kivonatát a romániai bíróságok portálján tették közzé. A táblabíróság megalapozatlannak tartotta és elutasította a DNA fellebbezését a hasonló első fokú ítélet ellen.

Ráduly Róbertet 2015 júniusban a DNA háromrendbeli hivatali visszaéléssel és összeférhetetlenséggel, Szőke Domokost pedig négyrendbeli hivatali visszaéléssel és okirathamisításra való felbujtással vádolta meg.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2020. október 22. 05:45
A Kövesi pontosan így dolgozik majd az európai ügyészség vezetőjeként is.
clansman
2020. október 21. 18:16
A szőröstalpú Codruta most az eu-ban fog megrendelésre vádolni bárkit, aki útban lesz...
packó_
2020. október 21. 17:24
Hát ez az. Csak a hülye nem tudta, hogy a Condruta az SRI és a CIA embere. Román állam, mint olyan, nincs. Van az SRI (Securitate) és valamennyire a hadsereg, de azt is zsebre vágták, lásd 1989. A román államalapítás nem sikerült. Ez olyan, mintha Szent István a feudalizmus teljes intézményrendszeréből a hóhérság intézményét vette volna csak át.
szürkeSzarvas
2020. október 21. 16:42
Bezzeg ha a Codruta otthon van,a hóembert is lecsukatja,ha a megbizója kéri. Ennek a két hazánfiának nagy szetencséje,hogy már az Eu urainak szolgál..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!