Több ezer járványtagadó tüntetett Rómában maszk nélkül

2020. szeptember 06. 09:48

A kételkedőket nem győzi meg az sem, hogy már öt hete ismét töretlenül emelkedik a fertőzöttek száma Itáliában.

2020. szeptember 06. 09:48

Koronavírus-járványt tagadók tüntettek szombaton Róma történelmi központjában a fertőzés terjedését akadályozó óvintézkedések ellen. Több ezren voltak, és egyikük sem viselt maszkot.  

A megmozdulást élesen elítélte olasz politikusok sora. Giuseppe Conte miniszterelnök a tüntetőknek szánt üzenetében szembesítette őket a számokkal: a járványnak már 35 ezer halottja van Olaszországban, a fertőzöttek száma meghaladja a 276 ezret.

A demonstrációt elítélte többek közt Luigi De Maio külügyminiszter és Virginia Raggi, Róma polgármestere. A járványban kételkedők és annak létét tagadók annak ellenére tüntettek, hogy már öt hete ismét töretlenül emelkedik a fertőzöttek száma Itáliában. Péntekről szombatra újabb 1700 emberről bizonyosodott be, hogy elkapta a koronavírust.

A kételkedőket az sem győzte meg a járvány valódiságáról, hogy csütörtök óta kórházban van Silvio Berlusconi volt kormányfő szintén koronavírus-fertőzés miatt. Állapotát orvosai stabilnak mondják.

(MTI)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2020. szeptember 06. 15:37
Iszlamisták az lmbtq melegeket megölik , euban az óvodás korú gyerekeket megfertőzik a fajtalankodó lmbtq qrva kiképzők . Iszlamisták első támadása a fiatal korúak ellen lesz ,ezzel a fehér európai szaporodása megáll , merkel soros Brüsszel szabadkőművesek kidolgozott fehér népirtás terv az egész. Ezek karöltve meneteltek , soha többé holokauszt , közben az eus fehér embereket szemen köpték a hazug kommunista jelszavakkal.
bagira
2020. szeptember 06. 15:25
Antifák tünciznek. Magyar határ lezárva lázító uszító antfák kizárva csepűrágókat támogató hőzöngő pótlása megszűnt
Kofidisz Fapadopulosz visszatért
2020. szeptember 06. 15:15
Járványtagadó, klímatagadó, Európa-ellenes, populista, ,nacionalista, soviniszta, náci-fasiszta, konteó-hívő, homofób, xenofób, transzfób, összeesküvés-hívő, laposfóld-hívő, gyíkember-hívő, chemtrail-hívő, rasszista, és a végére a jolly joker: ANTISZEMITA
Newman
2020. szeptember 06. 14:20
Így is sokan vagyunk!! FOGGYATOK CSAK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!