Navalnijt levették a lélegeztetőgépről

2020. szeptember 15. 13:09

Még mindig alig tudok valamit csinálni, de tegnap már képes voltam segítség nélkül lélegezni – írta az orosz ellenzéki politikus.

2020. szeptember 15. 13:09
null

Mérgezése óta először adott magáról életjelet az orosz ellenzéki politikus. Alekszej Navalnij Instagram-oldalára töltött fel egy fotót magáról, melyen feleségével és gyerekeivel látható a kórházi ágyban. A kép mellé azt írta: „még mindig alig tudok valamit csinálni, de tegnap már képes voltam segítség nélkül lélegezni”.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Alekszej Navalnijt augusztus közepén szállították kórházba, miután egy repülőgépen rosszul lett és eszméletét vesztette, majd később a kórházban kómába esett. A kómában lévő politikust augusztus 22-én Berlinbe szállították gyógykezelésre. A német hadsereg (Bundeswehr) vegyi fegyverek elemzésére szakosodott laboratóriumában kimutatták, hogy Novicsok típusú mérget juttattak a szervezetébe. Ugyanakkor az orosz elnök tagadta, hogy megmérgezték volna legnagyobb bírálóját és bizonyítékokat követelt Németországtól.

(Kép forrása: Instagram)

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fusi.misi
2020. szeptember 15. 22:31
Mi sem jobb a CIA-nek meg a nyugati titkosszolgálatoknak, mint egy orosz ellenzéki mártír. Szállítottak is jópárat eddig., meg fognak is. Navalníj és társai helyében én védelmet kérnek Putyintól.
Csigorin
2020. szeptember 15. 21:15
kit erdekel ez a merkelpincsi?
kiss.istvan770
2020. szeptember 15. 20:14
Navalnij egy törpepárt elnöke, Putyin számára nem ellenfél. Hülye lenne megmérgeztetni. Viszont az Északi Áramlat 2 sérti az USA érdekeit. Merkel első bejelentése migráns ügyben az volt, hogy nem kellenek Németországnak, rögtön meg is zsarolták a lehallgatási anyagból a "VW botránnyal". Azóta "szereti a migránsokat". Van még mivel zsarolni, elég anyagot összekémkedtek. Csak az a kérdés, hogy valóban megmérgezték e, és ha igen, akkor az amerikai, vagy a német titkosszolgálat? Ürügy kell az Oroszország elleni szankciókhoz és a gázvezeték építés leállításához.
ittésmost
2020. szeptember 15. 19:44
Nyúzott vagy, Navalnij fiam... Hiába, nehéz az ügynökök élete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!