Illegális bevándorló gyilkolt papot Olaszországban

2020. szeptember 16. 16:51

A migránst korábban már feljelentették családon belüli erőszak és lopás miatt.

2020. szeptember 16. 16:51

Menczer Tamás, tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár a közösségi oldalán osztott meg egy hírt, miszerint egy illegális bevándorló meggyilkolt egy papot Olaszországban.

 „Egy illegális bevándorló tegnap Olaszországban konyhakéssel megölt egy papot, aki éppen hajléktalanoknak osztott ennivalót. A bevándorló is a hajléktalanok között volt, egyházi szálláson élt. Korábban már feljelentették családon belüli erőszak és lopás miatt. Azért gyilkolta meg Don Malgesinit, mert úgy gondolta, hogy a pap árulta el a hatóságoknak, hogy illegálisan tartózkodik Comóban – írta a posztban Menczer.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2020. szeptember 17. 08:29
Szomorú, hogy ilyen bűnöző rohadékokat szabadítanak Európára. Méghogy szétosztani őket az államok között?! Na, aki megcsinálta a bajt, az vigye el a balhét és az összes hívott/hívatlan "vendégét". Mi nem kérünk belőlük!
illiberator
2020. szeptember 17. 08:08
Jól vagy?
zakar zoltán béla
2020. szeptember 16. 21:48
Az egész EU nyugati fele tettestárs, gyilkos! A főbűnös Merkel! Conte takarodj!
yndi
2020. szeptember 16. 19:53
Azt miért nem jelzi a mandiner, ha az elkövető zsidó? Vagy ha roma? Esetleg ha magyar? Csak az a hír, ha illegális bevándorló?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!