Betartotta a kétméteres távolságot, 37:0-ra kapott ki egy német focicsapat

2020. szeptember 18. 09:21

Furcsa történeteket produkál a koronavírus.

2020. szeptember 18. 09:21
null

37:0-ra kapott ki egy német focicsapat, miután a távolságtartás jegyében csak hét játékost küldött fel a pályára egy helyi meccsen vasárnap – írja a 444.hu.

Ripdorf nevű német csapat a minimális létszámú embert küldte fel a pályára, mert az ellenfél, az SV Holdenstedt II kapcsolatba került egy igazoltan pozitív tesztet produkáló személlyel. A csapat tagjait ugyan letesztelték, és mindenki negatív lett, de a Ripdorf szerint a feltételek nem voltak adottak a játékhoz, viszont ki sem hagyhatták azt, mert ha nem léptek volna pályára, akkor 200 eurós bírságot kellett volna fizetniük.

Habár csapat kérvényezte a helyi futball szövetségnél, hogy halasszák el a mérkőzést,kérésük elutasításra talált.

A Ripdorf játékosai nem érezte magát biztonságban, állításuk szerint az ellenfél csapat viszont nem értette meg, hogy semmilyen kockázatot nem akarnak vállalni. Az SV Holdenstedt II pedig nem finomkodott: közel hárompercenként lőtt gólt és kiütéssel győzött.

Alább megnézhet egy rövid részletet a híressé vált mérkőzésből.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. szeptember 18. 16:12
Jó, és itt ki a hibás, és kin kell röhögni?
zakar zoltán béla
2020. szeptember 18. 14:03
nembaj
bispora
2020. szeptember 18. 11:39
Tegnap amúgy a svéd női fociválogatott 8:0-ra verte lányainkat az EB-selejtezőn. Nem ez a hír, hanem az, hogy az agyhalott svéd luvnyák szépen letérdeltek meccs előtt, támogatandó a terrorista fekák BLM mozgalmát. A hányinger kerülgeti az embert... https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/Epov3a/sveriges-markering--gick-ner-pa-kna
nick89
2020. szeptember 18. 11:07
A NER itthon ugyanígy szokott közbe szerzési meccseket nyerni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!