Hat embert ejtett túszul egy férfi Le Havre-ban

2020. augusztus 06. 20:38

Foglyai közül kettő már elengedett.

2020. augusztus 06. 20:38

Hat embert túszul ejtett egy férfi egy Le Havre-i bankfiókban csütörtökön, Franciaország északnyugati részén, de foglyai közül kettő már elengedett – közölte a helyi rendőrség.

A rendőrség szóvivője arról számolt be, hogy a túszejtő 34 éves, és korábban pszichiátriai problémái voltak. A szóvivő azt is elmondta, hogy a férfinál lőfegyver van.

Rendőrségi források a Reuters hírügynökségnek azt is elmondták, hogy a hatóság szerint a támadónak iszlamista kötődése is lehet, de ezt az értesülést egyelőre hivatalosan nem erősítették meg.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. augusztus 07. 14:42
Na őt meg a társait kell elküldeni Beirutba a házakat újjáépíteni!
civis72
2020. augusztus 07. 10:49
"pszichiátriai problémái" ...szóval ez is mohamedán
rollotomasi
2020. augusztus 06. 23:23
Nem is biztos az, hogy férfi. Hogyan lehet ilyen durva szexista címkével illetni? Megkérdezték már tőle, hogy az LMBTQIWERTYUIOP melyik betűjének érzi magát?
luzitanxaver
2020. augusztus 06. 22:55
,,A rendőrség szóvivője arról számolt be, hogy a túszejtő 34 éves, és korábban pszichiátriai problémái voltak.,, ,,Rendőrségi források a Reuters hírügynökségnek azt is elmondták, hogy a hatóság szerint a támadónak iszlamista kötődése is lehet,, Végül is előbbi az utóbbi polkorrekt megfogalmazása, nincs itt semmi látnivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!