Black Lives Matter feliratot festettek a Trump Tower elé

2020. július 10. 23:06

New York demokrata polgármestere, Bill de Blasio és felesége is segédkeztek az óriási sárga felirat elkészítésében.

2020. július 10. 23:06
null

„Mutassuk meg Donald Trumpnak azt, amit nem ért meg” – idézi a polgármestert a Euronews.

Trump néhány nappal ezelőtt „a gyűlölet jelképének” titulálta a BLM-feliratokat, amelyek egyre több helyen jelennek meg. A mostani esettel kapcsolatban az elnök elmondta, hogy „mindent megadtam ennek az embernek. Sokszor beszéltem vele, nem lehettem volna kedvesebb. Erre egy nagy Black Lives Matter feliratot pingál az Ötödik sugárút közepére. Az összes ottani kereskedő mérges.”

A városban nem csak feliratok formájában jelenik meg a szélsőséges szervezet neve, a New York City's Center utcát átnevezték Black Lives Matter sugárúttá.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2020. július 12. 13:13
Vajon a világ összes autóbusz vezetője miért nem áll ki, és tiltakozik hasonló intenzitással a Franciaországban migránsok által halálra rugdalt buszvezető miatt, aki nem egy bűnöző volt, mint Floyd, hanem a munkáját végezte?
VeJoLa
2020. július 11. 19:40
Ez fontos kampánytéma, nem is próbállak meggyőzni semmiről. Másoknak mondom: Ma Európában (még) lehetséges ez az életforma, a fiatalok pedig egyre később vállalnak gyereket, így egy ilyen kapcsolat akár a védekezés egy módjának is tekinthető. Egy szerető családban felnőtt gyermek előbb-utóbb megérik a családalapításra is. A férfiak életük során több spermiumot termelnek, mint ahány Eurót az EU most felvenni készül. A családalapításhoz ebből 2-3 szükséges. Bőven marad tehát "egyéb célokra" is! A "homoszexuálisok szaporodása" az ilyen és ehhez hasonló eszmefuttatásoknak köszönhető, hisz egyrészt "A tiltott gyümölcs mindig édesebb!", másrészt a megbélyegzettség nehezíti a "jó útra térést".
makapaka2
2020. július 11. 18:25
Ócska, jól megfizetett csőcselék.
Zsaturnuzs
2020. július 11. 13:12
Gyerekkoromban kifejezetten kedveltem a négereket. Ahogy mind jobban megismertem őket, egyre gyanakvóbbá váltam velük szemben. Ez ugyebár előítélet (ha címkézni akar valaki). A tapasztalatok apránként előítéletté válnak, pozitív és negatív várakozásokká az ismeretlenekkel való találkozásoknál. Ahogy múlnak az évek, egyre egyértelműbben bebizonyosodik, hogy nem a gyarmattartók és nem a rabszolgatartók tették őket elmaradottá, hogy nem az állítólagos és a valódi rasszisták tehetnek a primitívségükről, hanem a mélyen beivódott szokásaik, életvitelük, családi örökségük és szűkebb környezetük, a generációk között továbbörökített viselkedési minták. Pont úgy, mint a cigányoknál. Nem a génjeik, hanem saját maguk felelősek a sorsukért. Ha képesek fejlődni, továbblépni, arról is leginkább ők maguk tehetnek. Ez ugyebár rasszista vélemény (ha címkézni akar valaki). Rokonszenves, kedves, igyekvő, köztük sikeres négereket és cigányokat ismerve még szembetűnőbb a többiek emberi silánysága. És elszomorít, hogy az ártatlan gyerekeiknek milyen halványak az esélyeik a jobb életre... ÍGY VÁLTAM ELŐÍTÉLETES, RASSZISTA GAZEMBERRÉ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!