A sérült Mbappénak körülbelül három hetet kell kihagynia

2020. július 27. 21:56

A támadó külső bokaszalagjai nagyjából három hét múlva gyógyulnak meg.

2020. július 27. 21:56
null

Körülbelül három hét kihagyás vár Kylian Mbappéra, a Paris Saint-Germain pénteken bokasérülést szenvedett világbajnok labdarúgójára. A Francia Kupa döntőjének első félidejében egy szerelési kísérlet közben megsérült, és ezért lecserélt támadóval kapcsolatban párizsi klubja szombaton közölte, hogy az orvosok bokarándulást állapítottak meg. Azt viszont csak az alaposabb, hétfői orvosi vizsgálatot követően hozta nyilvánosságra a PSG, hogy Mbappé külső bokaszalagjai nagyjából három hét múlva gyógyulnak meg.

A kupadöntőben a PSG Neymar találatával 1-0-ra győzte le a Saint-Étienne-t. A francia bajnok pénteken a Ligakupa fináléjában a Lyonnal találkozik, majd augusztus 12-én a Bajnokok Ligája lisszaboni negyeddöntőjében az Atalantával játszik. Mbappé előbbi találkozón így biztosan nem léphet pályára, de a sokkal fontosabb és rangosabb utóbbi összecsapáson is erősen kérdőjelessé vált a szereplése.

(MTI)

Címlapképen: A francia Kylian Mbappé (j) és az izlandi Hördur Magnússon a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező H csoportjában játszott Franciaország - Izland mérkőzésen Saint-Denis-ben 2019. március 25-én.
Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. július 27. 23:51
Football Fake News Agency: Hamarosan új szabályokat vezet be a FIFA a BLM jegyében. Például: A színes bőrű játékos ellen elkövetett legkisebb szabálytalanságért - ha azt fehér követi el - azonnali kiállítás jár. Ha színes bőrű játékos lő kapura fehér kapusnak, az akkor is gólnak számít, ha a kapus kivédi. Fordított esetben akkor sem gól, ha bemegy. Volt olyan terv is, hogy a kezezést nem tekintik szabálytalanságnak, ha színes bőrű játékos követi el, de ez ellen azonnal tiltakozott egy emberi jogi szervezet, mondván ez a színebőrű játékosok dehumanizálsával (majomnak tekintésével) lenne egyenlő. Az ötlet kitalálóját már el is távolították a FIFÁ-ból.
Rugo
2020. július 27. 23:23
Most őszintén, kit érdekel, hogy mi történek ezzel az afrofrankóval?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!