Orbán Viktor pénteken Minszkben tárgyal

2020. június 04. 09:51

A miniszterelnök Lukasenko meghívására érkezik.

2020. június 04. 09:51

Alekszandr Lukasenko belarusz elnök meghívására hivatalos látogatásra Fehéroroszországba utazik Orbán Viktor miniszterelnök pénteken – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Alekszandr Lukasenko és Orbán Viktor megvitatják a kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok fejlesztésének és közös projektek megvalósításának lehetőségeit. Tárgyalnak az Európai Unió és Fehéroroszország együttműködéséről is a Keleti Partnerség keretében. A minszki megbeszéléseken szóba kerülnek a regionális és globális kihívások is – tette hozzá Havasi Bertalan.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. június 04. 13:30
"....Orbán Viktor pénteken Minszkben tárgyal." Jól, sőt: NAGYON JÓL teszi. Belorusszia szép és gazdag ország: tudom, mert ott éltem 4 és fél hónapig 1974 jeges telén. A Hotel Ljubilejnajá-ban laktam, amit egy évvel azelőtt építettek föl a finnek--az volt a főváros--Minszk-sztár-, és luxusszállója. Még így is 'szép volt ott--a nagy hideg és az --nevezzük így--akkori "szovjetvilág" ellenére is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!