Nem tetszik az ENSZ-nek, hogy Trumpék terrorcsoportnak nyilvánítanák az Antifát

2020. június 20. 15:29

Szerintük ez sérti a szólásszabadságot.

2020. június 20. 15:29

ENSZ-es emberi jogi szakértők mély aggodalmukat fejezik ki az amerikai igazságügy-miniszter közelmúltban tett nyilatkozata kapcsán, amelyben az Antifát és más antifasiszta aktivistákat belföldi terroristaként írt le. A szakértők úgy vélik, ez aláássa a szólásszabadsághoz és a békés gyülekezéshez való jogot az országban” – írja Twitter-oldalán az ENSZ genfi központja. A poszthoz az Antifa-zászlót is mellékelték.

Donald Trump nemrégiben jelentette be, hogy az amerikai kormányzat az erőszakos akcióiról elhíresült szélsőbaloldali Antifát terrorszervezetnek fogja nyilvánítani.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. június 22. 11:21
A fasizmus elleni harc a nemzetközi jog szerint mindenki kötelessége, ergo az Antifa nem tiltható be. Már csak azért sem, mert mint hierarchikus, vezetővel, beazonosítható tagokkal rendelkező szervezet nem létezik.
patópál
2020. június 21. 23:43
Az ENSZ egy terrorszervezetet támogat, remélem Trump leállítja a finanszírozásukat a Patriot Act alapján.
Krupp Skya
2020. június 21. 20:21
Nekem sem tetszik hogy az ENSZ leszopja a Sorost, de hát mit tegyünk, ha most az ENSZ a soros.
toef36
2020. június 21. 18:02
Mi tetszhet az ENSZ-nek? Lassan teljesen SÓHIVATALLÁ válik... "Megélhetési hivatalnokok" helyett újra kell szervezni a nemzetek képviseleti rendszerét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!